TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Affärsdriven produktchef till Ahlsell

Vi söker efter en entreprenörsdriven Produktchef med inriktning på armatur och sprinkler till Ahlsell.

Du som motiveras av innovation och att driva affärsprocesser från början till slut kommer att få en inspirerande och kombinerad roll som Kommersiell och Teknisk Produktchef till Ahlsell. Du kommer självständigt bygga och utveckla produktsortimentet där du också har det tekniska ansvaret inom segmentet armatur och sprinkler. Du är centralt ansvarig för leverantörskontakterna och är Ahlsells ansikte utåt. Har du erfarenhet som inköpschef, kategorichef, produktchef eller produktspecialist inom en liknande teknisk bransch och nu vill bredda dig? Då har vi en tjänst för dig! Sök redan idag då vi intervjuar löpande.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som Produktchef kommer du till ett motiverande team med god stämning som formas av samhörighet och hjälpsamhet. Du kommer ha erfarna kollegor i liknande roller som finns till hands både under introduktionen och i framtiden. Rollen har en stor variation mellan affärsmässigt strategiska beslut och djupare tekniska frågeställningar där du kommer jobba mot flera kontaktytor då rollen är kommersiell och teknisk.

Du kommer till ett expansivt och lönsamt bolag med internationell verksamhet där fokus ligger på Sverige, Norge och Finland. Ahlsell erbjuder sina anställda ett generöst förmånspaket. Det inkluderar tjänstebil, betald parkering, flexibelt kontor, friskvårdsbidrag, tjänstepension och möjlighet till en årlig bonus baserat på den egna avdelningens resultat. Dessutom ingår dator, mobil, olika personalrabatter samt företagshälsovård.

Tjänsten är placerad på Ahlsell nyrenoverade HK i Stockholm.

6 v semester
6 v semester
Karriärs&shymöjligheter
Karriärs­möjligheter
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som produktchef kommer du att ta fullt ansvar för utvecklingen av segmentets produktsortiment där din förmåga att skapa ett attraktivt och lönsamt produktsortiment kommer att vara avgörande för säljorganisations framgång. Förhandlingar sker på C-level, t ex VD, Europadirektör, Sverigechef alt. försäljningsdirektör hos leverantören.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar att:

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Utöver strategiskt inköp är rollen starkt sälj och marknadsorienterad där du också ansvarar för den tekniska dimensionen. Tjänsten är på heltid och utgår från Ahlsells nyrenoverade HK i Liljeholmen. Representation och resor är periodvis förekommande.

VEM ÄR DU?

För att lyckas som kommersiell produktchef hos Ahlsell behöver du ha erfarenhet från att arbeta med inköp ur ett produkt och/eller kategoriperspektiv eller som produktspecialist där samarbete och framgångsrik kommunikation internt och med externa leverantörer varit avgörande för framgång. 

Alla lediga jobb