TNG
Affärsdriven tekniker / ingenjör till ReformTech

Affärsdriven tekniker / ingenjör till ReformTech

ReformTech söker en affärsmässig tekniker med stort intresse för försäljningen

Arbetsgivare ReformTech AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-11-17
6 v semester 6 v semester
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Friskvård Friskvård
Parkering Parkering
Dana Jennerström
Vi rekryterar vetenskapligt – fakta framför magkänsla helt enkelt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Dana Jennerström

0721-81 27 44

ReformTech söker en affärsmässig tekniker med stort intresse för försäljningen

Har du teknisk kompetens med bredd, erfarenhet av att leda kundnära projekt och en förmåga att se utvecklingsmöjligheter i affären? Då är denna roll på ReformTech nästa steg för dig! Vi söker dig som trivs i en platt och kundnära organisation där du får möjlighet att bidra till att utveckla nya och befintliga affärer och kundrelationer. Här får du vara med i utvecklingen av produkter som gör skillnad för miljö, på riktigt. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en spännande roll i ett företag som bedriver utveckling, konsultation och produktion av miljövänliga vatten- och luftvärmare. Våra kunder finns inom marin och buss-och lastbilstillverkare. Som teknisk projektledare hos oss får du mycket ansvar och du driver och utvecklar vår försäljning med fokus på resultat och kvalité. Du har stora möjligheter att utveckla din roll och över tid kan du om du vill få större ansvar.

 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du ansvarar för din produktportfölj, vilket innebär att du svarar för de tekniska frågorna som kommer från våra kunder. Du ansvarar för all information kring produktens användningsområde, hur den fungerar, dess prestanda, effekt och uppnådda produktkrav. Du följer upp produktkontroller och vidtar åtgärder vid behov. I rollen som teknisk ansvarig har du tät kontakt med våra kunder i såväl produkt som servicefrågor. Du deltar kontinuerligt i vårt utvecklings- och förbättringsarbete, med fokus på mål, resultat och leverans. Du bidrar till utveckling av befintliga affärer och en mer värdebaserad försäljning.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att arbeta med kommersiella, tekniska och juridiska frågeställningar som är direkt kopplade till din produktportfölj. Vårt engagemang mot kunderna omfattar ofta  olika moment som spänner över olika kompetensområden, vilket gör att du samverkar med både externa och interna kontakter. Arbetet är förlagt på dagtid och tjänsten innehåller resor då våra kunder finns på flera orter i Sverige och Europa. I tjänsten ingår även resor till Kina där vi har en av våra samarbetspartners.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Som minst har du en teknisk gymnasieutbildning inom mekanik, automation, energisystem eller motsvarande. Du har arbetat som tekniker eller ingenjör med maskiner och har erfarenhet från tillverkningsindustri och projektledning.  Du har ett intresse för innovation, en vilja av att göra affärer och trivs att vara spindel i nätet. Du är affärsmässig, pragmatisk och är van vid att jobba nära kunden. Eftersom du har en stark  drivkraft att nå uppsatta mål, är problemlösningsorienterad och nytänkande tror vi också att du är orädd och gärna hugger i. Då tjänsten innebär många externa- och interna kontakter krävs en god förmåga att kommunicera med olika personer på både svenska och engelska. Du är driven och motiveras av att skapa affärer som leder till goda resultat.

ReformTech AB

ReformTech AB

ReformTech is a CleanTech company that delivers cutting edge heating solutions for a better environment and a sustainable future.

We design, manufacture and sell environment friendly heaters to the global automotive market
· State-of-the-art design that incorporates the latest technology.
· High quality products that extend life time and reduces cost of ownership.
· World class manufacturing partners that ensures cost-effective and quality-assured production.

ReformTech´s outstanding technology enables superior heating performance as well as ultra-low emissions through a unique reactor design and unmatched control logic. Our customers are mainly global vehicle OEM´s and large system integrators. The heaters are also suitable for retrofit and aftermarket applications.

Arbetsgivare ReformTech AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-11-17
Dana Jennerström
Hos TNG söker du inte bara jobb vetenskapligt, utan kan också följa din ansökan hela vägen.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Dana Jennerström

0721-81 27 44

Räkna ut avståndet till jobbet

Skalholtsgatan 9, Kista