TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Affärsinriktad fastighetsförvaltare

Affärsinriktad fastighetsförvaltare med tekniskt intresse sökes till Örebroporten Fastigheter i Örebro.

Vill du arbeta i ett bolag som har ambition att ligga i framkant gällande kundservice, digitalisering, hållbarhet och energi?
Vi söker nu en fastighetsförvaltare till Örebroporten vars affärsidé är att utveckla hållbara miljöer som stärker Örebro. På Örebroporten kommer du att vara delaktig i Örebros expansion och bidra till samhällsnytta. Örebroporten finns i fina lokaler vid Behrn Arena i centrala Örebro. Du får stora möjligheter att utvecklas i din roll som fastighetsförvaltare och ansvara för ett antal unika fastigheter. Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

En spännande roll på en kreativ och positiv arbetsplats som präglas av ömsesidig respekt mellan kollegor. I fastighets- och driftsavdelningen ingår fem förvaltare, tio drifttekniker, några specialister samt en förvaltningsadministratör. Du rapporterar till fastighetschefen. Du kommer att ansvara för ett antal "egna" fastigheter och är Örebroportens företrädare i fastighetsfrågor gentemot hyresgäster, myndigheter, leverantörer och entreprenörer på de fastigheter du förvaltar. För varje fastighet finns ett förvaltningsteam bestående av en fastighetsförvaltare och två drifttekniker. Du leder arbetet inom ditt förvaltningsteam.

Friskvård
Friskvård
Utbildnings&shybudget
Utbildnings­budget
Karriärs&shymöjligheter
Karriärs­möjligheter
Centralt kontor
Centralt kontor

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som fastighetsförvaltare har du mycket kontaktytor både externt och internt på Örebroporten. Du får möjlighet att samarbeta med människor med hög kompetens och den senaste tekniken inom fastighetsområdet. På Örebroporten finns även en egen projektavdelning och en utvecklingsavdelning.

VEM ÄR DU?

Vi ser gärna att du har en fastighetsteknisk alternativt fastighetsekonomisk bakgrund eller förstås både och. Du har också ett intresse för ny teknik inom fastighetsområdet. 

Du har en stark egen drivkraft och trivs med många olika kontaktytor. Vidare så är du kommunikativ och lösnings- och utvecklingsorienterad. Du är också en person som trivs att arbeta både självständigt och tillsammans med andra.

Som medarbetare hos oss så lever du upp till vår värdegrund och vårt varumärkeslöfte:

Vårt varumärkeslöfte

Vår värdegrund

Alla lediga jobb