TNG
Affärsinriktad fastighetsförvaltare

Affärsinriktad fastighetsförvaltare

Affärsinriktad fastighetsförvaltare med tekniskt intresse sökes till Örebroporten Fastigheter i Örebro.

Arbetsgivare Örebroporten
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-01-22
Friskvård Friskvård
Utbildnings&shybudget Utbildnings­budget
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Centralt kontor Centralt kontor
Eva Sahlin
Ålder har inget med kompetens att göra. Så vi frågar inte efter den!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Eva Sahlin

0768-72 92 51

Affärsinriktad fastighetsförvaltare med tekniskt intresse sökes till Örebroporten Fastigheter i Örebro.

Vill du arbeta i ett bolag som har ambition att ligga i framkant gällande kundservice, digitalisering, hållbarhet och energi?
Vi söker nu en fastighetsförvaltare till Örebroporten vars affärsidé är att utveckla hållbara miljöer som stärker Örebro. På Örebroporten kommer du att vara delaktig i Örebros expansion och bidra till samhällsnytta. Örebroporten finns i fina lokaler vid Behrn Arena i centrala Örebro. Du får stora möjligheter att utvecklas i din roll som fastighetsförvaltare och ansvara för ett antal unika fastigheter. Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

En spännande roll på en kreativ och positiv arbetsplats som präglas av ömsesidig respekt mellan kollegor. I fastighets- och driftsavdelningen ingår fem förvaltare, tio drifttekniker, några specialister samt en förvaltningsadministratör. Du rapporterar till fastighetschefen. Du kommer att ansvara för ett antal "egna" fastigheter och är Örebroportens företrädare i fastighetsfrågor gentemot hyresgäster, myndigheter, leverantörer och entreprenörer på de fastigheter du förvaltar. För varje fastighet finns ett förvaltningsteam bestående av en fastighetsförvaltare och två drifttekniker. Du leder arbetet inom ditt förvaltningsteam.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

 • Helhetsansvar för ekonomin avseende budget, uppföljning och resultat.
 • Att vara kravställare avseende projekt, upphandlingar och andra fastighetsknutna avtal på övergripande nivå.
 • Ansvar för avtal gällande skötsel, service, FM-avtal e t c.
 • Ansvar för underhålls- och förvaltningsplaner för dina fastigheter
 • Ansvar med stöd av hyresansvarig och uthyrningsansvarig för uthyrning av vakanta lokaler, avtalsskrivning mot hyresgäst, gränsdragningslista, FM-avtal mot kund, betalplaner för hyresgäst, hyresförhandling, upprättande av projektavtal samt in- och utflyttning.
 • Uppföljning av energi mot budget, återkommande felanmälningar, systematiskt brandskyddsarbete samt inrapportering av energi till myndigheter.

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som fastighetsförvaltare har du mycket kontaktytor både externt och internt på Örebroporten. Du får möjlighet att samarbeta med människor med hög kompetens och den senaste tekniken inom fastighetsområdet. På Örebroporten finns även en egen projektavdelning och en utvecklingsavdelning.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi ser gärna att du har en fastighetsteknisk alternativt fastighetsekonomisk bakgrund eller förstås både och. Du har också ett intresse för ny teknik inom fastighetsområdet. 

Du har en stark egen drivkraft och trivs med många olika kontaktytor. Vidare så är du kommunikativ och lösnings- och utvecklingsorienterad. Du är också en person som trivs att arbeta både självständigt och tillsammans med andra.

Som medarbetare hos oss så lever du upp till vår värdegrund och vårt varumärkeslöfte:

Vårt varumärkeslöfte

 • Vi ser nya möjligheter
 • Vi är lyhörda, affärsmässiga och modiga
 • Vi bygger förtroende genom vårt arbete
 • Vi är stolta, kompetenta och pålitliga
 • Vi tar ett stort ansvar för den totala upplevelsen av oss som bolag

Vår värdegrund

 • I vår roll som medarbetare & kollega på Örebroporten har, och tar, vi alla ansvar för varandra
 • När jag är mitt uppe i min roll och utför mitt uppdrag gör jag det på ett sätt som också skapar förutsättningar för andra
 • När vi arbetar för Örebroportens mål vet vi att det är just samordningen och samarbetet som stärker vår företagskultur
Örebroporten

Örebroporten

Örebroporten Fastigheter AB är ett helägt kommunalt fastighetsbolag. Vår affärsidé är att aktivt utveckla hållbara miljöer som stärker Örebro. Bolaget ägs av Örebro Rådhus AB och förvaltar en uthyrbar area om cirka 360 000 kvm.
Örebroporten erbjudet ett rikt utbud av lokaler till verksamheter med lokalisering i Örebro kommun. Vi har både gammalt och nytt i vårt bestånd och strävar efter att skräddarsy lokaler efter kundens behov.
Örebroporten har en liten och väl sammansvetsad organisation med ett 40-tal medarbetare. Alla har arbetsplats i gemensamma lokaler på Orvar Bergmarks plats 2 B.

Örebroporten
Arbetsgivare Örebroporten
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-01-22
Eva Sahlin
Visste du att du när som helst kan logga in och följa status på dina ansökningar?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Eva Sahlin

0768-72 92 51

Räkna ut avståndet till jobbet

Orvar Bergmarks Plats 2E, 702 23 Örebro