TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Affärsutvecklare till Trobar i Stockholm

Trobar är i en spännande utvecklingsresa och söker nu en affärsutvecklare med stort intresse för tech och digitala tjänster.

Vill du ha en central och utmanande roll i ett bolag med stark tillväxt? I rollen som Affärsutvecklare hos Trobar får du vara med på en spännande utvecklingsresa, då bolaget är i uppstartsfas. Du bli en värdefull kollega som kommer att påverka såväl bolagets som branschens utveckling. Rollen är strategisk men kommer att kräva stor operativ leveransförmåga i det dagliga arbetet. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som Affärsutvecklande får du en varierande och utvecklingsinriktad roll med fokus på produktutveckling, försäljning och långsiktighet. Du kommer att skapa nya affärsmöjligheter och utveckla kundanpassade tjänster och produkter tillsammans med dina kollegor på Trobars.

Trobar värdesätter en balans i livet för alla sina anställda, arbetsplatsen präglas av öppenhet och samarbete, och stor frihet under stort personligt ansvar gäller för alla.

Centralt kontor
Centralt kontor
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Flextid
Flextid
Livspussel
Livspussel

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer också att ha ett nära samarbete med Trobars IT-avdelning för att driva produkterbjudandet framåt och säkerställa kvalitet ut mot kund.

Tjänsten är på heltid, med placering i Trobars nyrenoverade lokaler på Barnhusgatan 3.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är affärsdriven och som har erfarenhet av komplexa produkter och/ eller tjänsteförsäljning. Du har ett brinnande intresse för tech-frågor och ser nya möjligheter inom system och tillvägagångssätt. Det är önskvärt om du tidigare har arbetat med juridisk information, eller har en juridisk utbildning. Ytterligare egenskaper som är viktiga för rollen är att du är kommunikativ, strukturerad och ansvarstagande.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska muntligt och skriftligt.

Alla lediga jobb