TNG
Affiliate Manager till företag i Stockholm

Affiliate Manager till företag i Stockholm

Vi söker nu en specialist inom området Affiliate Marketing till snabbväxande företag i Stockholm. Läs mer och sök redan idag!

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-10-23
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Pernilla Ek
Vi ser bortom din CV, ålder, bakgrund, namn och kön när vi rekryterar fördomsfritt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Pernilla Ek

0760-715571

Vi söker nu en specialist inom området Affiliate Marketing till snabbväxande företag i Stockholm. Läs mer och sök redan idag!

Brinner du för att arbeta med Affiliate Marketing? Har du erfarenhet av att nätverka med Affiliates och Publishers? Vill du jobba med ett starkt varumärke i en dynamisk och innovativ miljö? Nu söker vi för vår kunds räkning en Affiliate Manager till företagets marknadsavdelningen på huvudkontoret i Stockholm. Är du specialiserad inom området Affiliate Marketing och vill bidra med digitala insikter i ett snabbväxande företag som ligger i framkant när det gäller digital marknadsföring? Låter det spännande? Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här erbjuds du en möjlighet att bli en del av ett starkt marknadsteam och få delta i företagets spännande varumärkesresa och utveckling inom marknadskommunikationens digitala delar. I rollen som Affiliate Manger och expert får du möjlighet att självständigt arbeta operativt med alla delar inom online marknadsföring. Rollen innebär även att du kommer att ha många externa kontaktytor både med Affiliates, mediabyråer och andra samarbetspartners. Tjänsten innebär också att jobba säljande mot publicister inom intressanta genrer och kanaler.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som Affiliate Manger arbetar du operativt och ansvarar för alla delar avseende online marknadsföring och nätverkande och dina arbetsuppgifter ser ut enligt följande:

  • Nätverka och vara proaktiv i ditt arbete att träffa nya Affiliates och Publishers
  • Arbeta kreativt med att utforma och distribuera kampanjer tillsammans med Affiliates och Publishers
  • Arbeta strukturerat gällande uppföljning, analys och rapportering.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Företaget är en snabbväxande låneförmedlare som verkar i en modern och innovativ miljö. Här finns goda möjligheter att växa med företaget och på sikt utvecklas i rollen. Kontoret är placerat i mycket trevliga och ljusa lokaler i centrala Stockholm med närhet till service och goda kommunikationer.

Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse och du arbetar inledningsvis som konsult via TNG under de första 6 månaderna, därefter finns det goda möjligheter till förlängning. Du arbetar kontorstider 8-17 med möjlighet till flextid. Du kommer att rapportera till marknadschefen samt tillhöra marknadsavdelningen som består av ett sammansvetsat team på 4 personer där samarbete och arbetsglädje står högt på agendan.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Rollen kräver en stark förståelse för hur Affiliate Marketing fungerar och hur det kan kombineras med andra digitala element såsom display-annonsering och kommersiella artiklar. Vi tror att du har en högskoleutbildning inom marknadsföring med inriktning digital marknadsföring. Du har tidigare 3-5 års erfarenhet av liknande arbete och är specialiserad inom området Affiliate Marketing, gärna från liknande bransch eller från t ex från spelbranschen.Som person ser vi gärna att du är innovativ, kreativ och relationsbyggande. Ett krav för rollen är att du talar och skriver svenska och engelska flytande, då du har många interna och externa kontaktytor.

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är ett bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-10-23
Pernilla Ek
Ålder har inget med kompetens att göra. Så vi frågar inte efter den!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Pernilla Ek

0760-715571

Räkna ut avståndet till jobbet

Stockholm, Stockholm