TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ahlsell söker en Butikschef till Bulltofta

Ahlsell söker en Butikschef till Bulltofta – Ahlsells Flagship Store i Syd

Butiken erbjuder 3000 kvadratmeter med det senaste produkterna inom el, bygg, VVS, rör & armatur, skyddskläder och elhandverktyg. Detta är en fantastisk chans att få utveckla en framgångsbutik och att få arbeta med försäljning, marknadsföring, konceptutveckling och ledarskap i branschens ledande bolag. Vi söker en erfaren och framgångsdriven ledare som med sitt engagemang och coachande sätt utvecklar vår personal, vår butik samt samarbetet med våra leverantörer och relationen till våra viktiga kunder.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Ahlsell är en trygg arbetsgivare, som främjar utveckling, mångfald, öppenhet, samt ett långsiktigt och ansvarsfullt agerande. Våra värderingar – Ansvar, Öppenhet och Enkelhet – vägleder oss i vardagen. Som chef har du stöd i andra ledare, HR och kollegor. Här är medarbetarengagemang ett övergripande mål och det önskar vi att du är med och utvecklar! Ditt erbjudande till kund består av ett enormt stort och heltäckande utbud av produkter och lösningar. Vi på Ahlsell strävar vi efter att göra tillvaron enklare för våra medarbetare och kunder. Vill du bli en del av Sveriges största och bästa säljorganisation och är du redo för att driva en ny, stor, välrenommerad och framgångsrik butik?

6 v semester
6 v semester
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Butikschef för Ahlsell Bulltofta så är du övergripande ansvarig för butikens utveckling, marknadsföring,
leverantörskontakter, säkerhet och lönsamhet, samt för 10 kunniga och driftiga butikssäljare, inkl Vice Butikschef. I vardagen handlar din roll bland annat om att:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rollen är placerat på Ahlsell Bulltofta.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med erfarenhet av ledarskap, marknadsföring och utveckling av varuhus / butik, samt lyckats skapa tillväxt och lönsamhet. Det är ett stort plus om du har en bakgrund från retail och erfarenhet av merchandise. Du är ansvarstagande, kommunikativ, positiv, kreativ, förtroendeingivande och i alla lägen ett föredöme. För att lyckas är det viktigt att du är tydlig, öppensinnad, samt gillar att samarbeta, ta ansvar och att arbeta resultatinriktat.
Du är en erfaren ledare med starkt renommé och självklart är det meriterande är om du har bransch- eller produktkunskap och för nära partnersamarbeten med leverantörer. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper, ditt ledarskap och de goda resultat du tidigare uppnått.

Alla lediga jobb