TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Aktieanalytiker till DNB i Stockholm

Har du ett intresse för aktier och aktieanalys inom bank och finans? Sök vårt jobb som aktieanalytiker på DNB Equities!

På DNB bank och avdelningen Equities strävar vi efter att leverera analyser och rådgivning i världsklass. Som aktieanalytiker kommer du direkt att bli en del av ett ambitiöst team med många seniora analytiker vilket gör det här till en perfekt möjlighet för dig som är i början av din karriär inom finans!

Här får du en fantastisk möjlighet att jobba på en av Nordens största banker, samtidigt som du utvecklas inom bank- och finansbranschen. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I denna tjänst kommer du att jobba på avdelningen Equities som arbetar för att vara den absolut bästa aktören för aktieanalys för bolag på den internationella marknaden. Här kommer du att få jobba med analys av aktuella marknader och produkter som kan ha en stor betydelse för bankens framtida utveckling.

I rollen kommer du att arbeta tätt tillsammans med erfarna och seniora aktieanalytiker. Du kommer även att få ta mycket eget ansvar då du bidrar med kvantitativ data inom området bank/finans och samlar in underlag för finansiella modeller samt rapporter. 

Centralt kontor
Centralt kontor
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Friskvård
Friskvård

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som aktieanalytiker (Junior Equity Research Analyst) kommer du att jobba tätt med en senior aktieanalytiker inom området bank/finans. Ni kommer löpande jobba med flera finansiella rapporter under året. Du kommer även:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Vi hoppas att du kan börja jobbet i augusti, men startdatumet är flexibelt. Du kommer tillhöra avdelningen Equities. DNB sitter på Regeringsgatan i centrala Stockholm. Du kommer att använda dig av svenska och engelska dagligen och alla rapporter skrivs på engelska. 

VEM ÄR DU?

För att passa i rollen som aktieanalytiker ser vi att du har:

Då DNB gärna vill att du kommer med nya idéer och tankesätt ser vi att du som person är innovativ och initiativtagande. Eftersom att du även kommer att jobba med egna projekt är det viktigt att du är strukturerad, analytisk och självständig.

Låter det här som en tjänst för dig? Välkommen med din ansökan!

Alla lediga jobb