TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

AML-analytiker inom compliance

Vi söker nu en AML-analytiker till en bank i Stockholm, där du kommer jobba med compliance-frågor kopplat till AML. Sök här!

Har du erfarenhet av AML och compliance? Vill du jobba med hela kedjan i AML-processen och är nyfiken på att utvecklas inom bank och finans? Vi söker nu en AML-analytiker till en bank i Stockholm, där du kommer få jobba med hela AML-flödet i form av screening, analysering samt utredning av ärenden. Den här rollen passar dig som jobbat med frågor kopplat till penningtvätt, vill göra samhällsnytta och tycker om utredningsarbete. Detta uppdrag kommer starta omgående, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som AML-analytiker har du en viktig roll inom compliance, där du och ditt team dagligen bidrar till en säker och trygg värld, fri från ekonomisk brottslighet. Du är en del av en trevlig, avslappnad organisation som prioriterar en bra arbetsmiljö och som dessutom har fina lokaler centralt i stan. Ta chansen att aktivt bidra till att stärka upp detta centrala område i banken!

Vi på TNG är måna om våra betydelsefulla medarbetare och därför tycker vi att det är viktigt att du har en trygg anställning. Som konsult omfattas du av kollektivavtal och dess delar som anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver detta erbjuder vi även friskvårdsbidrag.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Dedikerad konsultchef
Dedikerad konsultchef
Karriärs&shymöjligheter
Karriärs­möjligheter
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som AML-analytiker är du en del av ett team som ansvarar för hela bankens AML-hantering. Det innebär att du: 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Hos vår kund är du en del av ett tight team som alla har samma intresse för regelefterlevnad och utredande arbete. Kontoret ligger centralt i stan i fina och fräscha lokaler. Start sker omgående och du jobbar kontorstider, med möjlighet till viss flexibilitet.

Detta är ett konsultuppdrag som kommer att pågå under 5 månader, med möjlighet till förlängning och/eller överrekrytering. 

VEM ÄR DU?

Till rollen som AML-analytiker ser vi att du:

Alla lediga jobb