TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

AML Officer till DLL i Stockholm

God vana av arbete inom AML och KYC? Vi rekryterar just nu en AML Officer till DLL i Stockholm. Läs mer och sök här!

Har du tidigare erfarenhet inom AML och penningtvättsutredningar? Är du intresserad av att utvecklas inom området och axla nya utmaningar på ett framgångsrikt finansbolag i Stockholm? Då kan detta vara jobbet för dig! Till DLL, De Lage Landen, söker vi nu nästa AML Officer. Här kommer du få jobba med analytiskt och utredande arbete kopplat till fördjupade kundbedömningar (EDD) för företag.

Låter detta passande för dig? Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På DLL kommer du till ett tight team på 8 personer som tillsammans jobbar mot det stora målet att förebygga och bekämpa ekonomisk brottslighet och terrorfinansiering. Det här är ett område som växer och vi ser fram emot att du, med din kompetens och erfarenhet, kan bidra till fortsatt utveckling på DLL. 

DLL är ett bolag med ett förmånligt helhetserbjudande med lokaler centralt i Stockholm - ett stenkast från Stureplan. Bolaget i sig har huvudkontor i Nederländerna, men arbetsplatsen i Stockholm är huvudkontoret för den nordiska verksamheten. Här erbjuder vi också utvecklingsmöjligheter och en chans att bidra till att bygga upp detta centrala område.

Centralt kontor
Centralt kontor
Livspussel
Livspussel
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som AML Officer jobbar du med fördjupande kundbedömningar av företagskunder på nordisk nivå. 

Du kommer att:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Jobbet som AML Officer på DLL är en rekrytering som planeras att startas så snart som möjligt. Du kommer att jobba heltid (38,5 h/v) på kontorstider, med möjlighet till viss flexibiltiet. Din placering är på DLLs kontor på Birger Jarlsgatan i Stockholm. 

 

VEM ÄR DU?

För att passa och trivas i den här rollen tror vi att du:

Som person tror vi att du:

 

Alla lediga jobb