TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

AML-övervakare inom Surveillance till Avanza

Avanza söker nu en AML-övervakare, där du kommer jobba med att upptäcka, granska och rapportera avvikande transaktioner. Sök här!

I takt med ökat antal kunder utvecklar Avanza sitt arbete med att motverka penningtvätt och finansiering av terrorism. Som AML-övervakare på Avanza får du hantera ärenden under hela övervaknings- och rapporteringsprocessen. Har du erfarenhet från penningtvättsarbete inom bank och finans, vill vara en viktig del i arbetet med att motverka penningtvätt och finansiering av terrorism och känner ett samhällsintresse? I sådana fall kommer detta jobb passa dig extra bra! Detta uppdrag kommer starta omgående, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som AML-övervakare på Avanza har du och ditt team en viktig del i arbetet med att motverka penningtvätt och finansiering av terrorism. Du är en del av en trevlig organisation som prioriterar en bra arbetsmiljö och som dessutom har fina lokaler centralt i stan. Ta chansen att aktivt bidra till att stärka upp detta centrala område!

Vi på TNG är måna om våra betydelsefulla medarbetare och därför tycker vi att det är viktigt att du har en trygg anställning. Som konsult omfattas du av kollektivavtal och dess delar som anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver detta erbjuder vi även friskvårdsbidrag.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Dedikerad konsultchef
Dedikerad konsultchef
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som AML-övervakare är du en del av ett team som ansvarar för Avanzas övervaknings- och rapporteringsskyldighet inom penningtvätt och finansiering av terrorism. Det innebär att du:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

På Avanza är du en del av ett tight och engagerat team. Kontoret ligger centralt i stan i fina och fräscha lokaler. Start sker omgående och du jobbar kontorstider, med möjlighet till viss flexibilitet.

Detta är ett konsultuppdrag som kommer att pågå under 5 månader, med möjlighet till förlängning och/eller överrekrytering.

VEM ÄR DU?

Till rollen som AML-övervakare på Avanza ser vi att du:

Alla lediga jobb