TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Analytisk Business Controller till Linde i Örebro

Utvecklingsorienterad och kommunikativ Business Controller till marknadsledande Linde Material Handling i Örebro

Har du några års erfarenhet av analys och uppföljning inom controlling? Trivs du i en drivande roll där du har ett nära samarbete med verksamheten? Då kan du vara den Business Controller vi söker för rekrytering till framgångsrika Linde i Örebro.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Linde får du arbeta i en internationell miljö där du har stora möjligheter att påverka och att förbättra processer och rutiner. Som controller får du utvecklas i din yrkesroll och delta i internationella projekt.

Friskvård
Friskvård
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att ingå i en grupp med tre controllers samt en teamledare och tillhör ekonomiavdelningen. 

I rollen som Business Controller kommer du att ansvara för förbättringsinriktad analys och uppföljning mot vårt svenska huvudkontor (Produktion, Eftermarknad, Sälj etc) och rapporteringen till huvudkontoret i Tyskland.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Controlling

Rapportering

Financial Services

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Att aktivt bidraga till att controllingfunktionen i Linde Sverige utvecklas samt identifiera generella förbättringar för bolaget och att sprida best practice.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har relevant akademisk examen. Du har också några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Om du har erfarenhet från SAP är det meriterande. Vidare så är du avancerad användare av Excel.

Du tar ett stort eget ansvar och trivs i en roll där du får vara drivande i att utveckla processer och rutiner inom controlling. Du förstår och analyserar komplexa rapporter och har förmågan att på ett pedagogiskt sätt kommunicera ekonomisk information. Som person har du lätt för att samarbeta med andra och är en relationsbyggare.

Alla lediga jobb