TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

API-utvecklare till Handelsbanken i Stockholm

Här får du en inspirerande och utmanande roll där du kommer att forma framtidens integrationslösningar inom Open Banking!

Som API-utvecklare på Handelsbanken i Stockholm kommer du att jobba nära tekniken och integrationsstrategin. Här kommer fokus vara inom API Management, vilket innefattar bl.a. Open Banking.

VI ERBJUDER DIG

Här erbjuds du vara en del av en organisation som förespråkar samarbete och prestigelöshet, där ni tillsammans som team kommer jobba mot gemensamma mål. Du kommer få en hög tilltro i din yrkesroll som specialist inom API Management och få en stor frihet att kunna påverka beslut och processer.

Du kommer verka inom ett område som kommer vara avgörande för bankens fortsatta utveckling. Ett område som också är i stora förändringar där många nya tekniker och lösningar är i fas att implementeras in i verksamheten. Därav kommer din roll både bli utmanande och stimulerande, där du kommer få vara med och skapa framtidens banklösningar!

Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Livspussel
Livspussel
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Ny teknik
Ny teknik

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Som API-utvecklare hos Handelsbanken kommer du att få möjlighet att vara med i en ny satsning inom området API Management, där du kommer vara en del av integrationsteamet som också innefattar delarna Integration och säkerhetslösningar.

Här kommer du bl.a. att:

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer ingå i API-teamet där du kommer samarbeta tillsammans med andra utvecklare, arkitekter och systemansvarig. Ditt kontor ligger på Torsgatan, mitt i centrala Stockholm.

MER OM DIG

För att lyckas i rollen som API-utvecklare ser vi gärna att du har en teknisk bakgrund, samt att du har:

Vi ser också att du är en person som trivs i en organisation som värnar om sin kultur kring prestigelöshet och samarbete. Du brinner för att hitta nya lösningar genom att testa nya verktyg och tekniker, samtidigt som du har förståelse för den befintliga miljön och hur den fungerar och påverkas utifrån teknik och regelverk. Då du kommer ha många kontaktytor både internt och externt är det ett krav att du kan kommunicera på både engelska och svenska.

Alla lediga jobb