TNG
Applikationsingenjör till Veolia i Stockholm

Applikationsingenjör till Veolia i Stockholm

Vill du ta fram tekniska lösningar för processvatten? Sök då tjänsten som applikationsingenjör hos Veolia Water Technologies!

Arbetsgivare Veolia Water Technologies
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-11-09
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Parkering Parkering
Jobba hemma Jobba hemma
Friskvård Friskvård
Angelina Nilsson
Hos TNG söker du inte bara jobb vetenskapligt, utan kan också följa din ansökan hela vägen.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Angelina Nilsson

0768384163

Vill du ta fram tekniska lösningar för processvatten? Sök då tjänsten som applikationsingenjör hos Veolia Water Technologies!

Vill du använda din kunskap inom vattenkemi för att ta fram tekniskt underlag för anläggningar inom processvatten? Veolia Water Technologies i Stockholm söker nu en applikationsingenjör som kommer att stötta säljteamet med att utforma tekniska lösningar. Du får chans att arbeta med spännande och ny teknik i en internationell miljö. Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

För dig som vill vara en del av ett världsledande företag som designar, levererar och driftar processtekniska lösningar för vattenrening är detta en perfekt möjlighet. Som applikationsingenjör får du chansen att arbeta såväl tekniskt som lösningsorienterat för att bidra till företagets utveckling. Du ges eget ansvar att självständigt hitta lösningar på tekniska problem, självklart med stöttning av andra i teamet. Med tanke på företagets globala utbredning kommer du också ha regelbunden internationell kontakt med produktionsanläggningarna runt om i världen. 

Du kommer att vara en del av teamet i Stockholm som arbetar med affärsområdet Processvatten. Deras applikationer för processvatten finns bland annat inom läkemedelsindustrin, livsmedels- och dryckesindustrin och kraftvärmeverk. Ett exempel på en processteknisk lösning är till ett kraftvärmeverk där Veolia Water Technologies levererar en komplett anläggning för produktion av totalavsaltat och avgasat spädvatten (där inkommande media är kommunalt vatten och rökgaskondensat). Affärsområdet processvatten är under stor tillväxt och du kommer att bli involverad i många och spännande projekt, främst inom Sverige.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som applikationsingenjör arbetar du tillsammans med säljteamet och ansvarar för att utforma en teknisk lösning utifrån förfrågningsunderlag.

Din roll kommer bland annat innefatta att:

 • Designa och genomföra flödesberäkningar för tekniska lösningar för processvatten
 • Ansvara för olika produktval samt konfigurering av dessa
 • Ta fram kostnadsunderlag för prissättning
 • Interna och externa kontakter
 • Vara teknisk support, både externt och internt, gällande sålda tekniska lösningar
 • Delta på kundmöten för att presentera dina tekniska lösningar
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som applikationsingenjör kommer du att arbeta med Veolia Water Technologies affärsområde Processvatten och utgå från kontoret vid Solna strand som ligger på gångavstånd till tunnelbanestationen. Teamet du blir en del av består av 6 personer och du kommer att rapportera till affärsområdesansvarig för Processvatten

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har:

 • Kunskap inom vattenkemi
 • Det är meriterande om du har kunskap inom jonbytesteknik och/eller membranteknik
 • Det är meriterande om du har erfarenhet av Cad.
 • Kunskaper inom Officepaketet.
 • Då du i rollen kommer ha internationella kontakter krävs det att du har goda kunskaper i både engelska och i svenska.

Vi söker dig som har en stark initiativförmåga, som gärna driver egna arbetsuppgifter framåt och som har en förmåga att ta ansvar. Du har ett strukturerat arbetssätt och ett öga för detaljer. Lösningsorienterad och serviceinriktad är en andra egenskaper som utmärker dig. Du trivs att arbeta i en supporterande roll där ditt vattenkemiska kunnande har en central funktion.

Veolia Water Technologies

Veolia Water Technologies

VA Ingenjörerna är en ledande funktionsleverantör inom miljö och vattenrening och utgör en av tre delar inom Veolia Water Technologies AB. De övriga två delarna utgörs av AnoxKaldnes och Hydrotech. VA-ingenjörerna arbetar idag uppdelat på affärsområdena Entreprenad, Processvatten och Automation & IT och är ca 50 anställda på sex platser i landet. VA Ingenjörerna genomför projekt från idé till färdig anläggning.

Veolia Group är världsledande inom optimering av resurshantering. Med nästan 169 000 anställda över hela världen designar och producerar koncernen lösningar för vatten, avfall och energihantering som bidrar till en hållbar utveckling av samhället och industrin.

Arbetsgivare Veolia Water Technologies
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-11-09
Angelina Nilsson
Vi rekryterar vetenskapligt – fakta framför magkänsla helt enkelt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Angelina Nilsson

0768384163

Räkna ut avståndet till jobbet

Vretenvägen 13, Solna