TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Applikationsingenjör till Veolia i Stockholm

Vill du ta fram tekniska lösningar för processvatten? Sök då tjänsten som applikationsingenjör hos Veolia Water Technologies!

Vill du använda din kunskap inom vattenkemi för att ta fram tekniskt underlag för anläggningar inom processvatten? Veolia Water Technologies i Stockholm söker nu en applikationsingenjör som kommer att stötta säljteamet med att utforma tekniska lösningar. Du får chans att arbeta med spännande och ny teknik i en internationell miljö. Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

För dig som vill vara en del av ett världsledande företag som designar, levererar och driftar processtekniska lösningar för vattenrening är detta en perfekt möjlighet. Som applikationsingenjör får du chansen att arbeta såväl tekniskt som lösningsorienterat för att bidra till företagets utveckling. Du ges eget ansvar att självständigt hitta lösningar på tekniska problem, självklart med stöttning av andra i teamet. Med tanke på företagets globala utbredning kommer du också ha regelbunden internationell kontakt med produktionsanläggningarna runt om i världen. 

Du kommer att vara en del av teamet i Stockholm som arbetar med affärsområdet Processvatten. Deras applikationer för processvatten finns bland annat inom läkemedelsindustrin, livsmedels- och dryckesindustrin och kraftvärmeverk. Ett exempel på en processteknisk lösning är till ett kraftvärmeverk där Veolia Water Technologies levererar en komplett anläggning för produktion av totalavsaltat och avgasat spädvatten (där inkommande media är kommunalt vatten och rökgaskondensat). Affärsområdet processvatten är under stor tillväxt och du kommer att bli involverad i många och spännande projekt, främst inom Sverige.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Betald parkering
Betald parkering
Jobba hemma
Jobba hemma
Friskvård
Friskvård

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som applikationsingenjör arbetar du tillsammans med säljteamet och ansvarar för att utforma en teknisk lösning utifrån förfrågningsunderlag.

Din roll kommer bland annat innefatta att:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som applikationsingenjör kommer du att arbeta med Veolia Water Technologies affärsområde Processvatten och utgå från kontoret vid Solna strand som ligger på gångavstånd till tunnelbanestationen. Teamet du blir en del av består av 6 personer och du kommer att rapportera till affärsområdesansvarig för Processvatten

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har:

Vi söker dig som har en stark initiativförmåga, som gärna driver egna arbetsuppgifter framåt och som har en förmåga att ta ansvar. Du har ett strukturerat arbetssätt och ett öga för detaljer. Lösningsorienterad och serviceinriktad är en andra egenskaper som utmärker dig. Du trivs att arbeta i en supporterande roll där ditt vattenkemiska kunnande har en central funktion.

Alla lediga jobb