TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Arbetschef till Nerikes Återvinning

Arbetschef med erfarenhet av avfallshantering sökes till stabila och expansiva Nerike Återvinning i Hallsberg

Har du tidigare operativ erfarenhet av tillståndspliktig avfallshantering och vill vara med och påverka? Trivs du i en platt organisation där medarbetarna är den viktigaste tillgången? Till Nerike Återvinning söker vi nu en chef med goda ledaregenskaper och en vilja att vara med och driva vår fortsatta expansion då vi nyligen fått utökat tillstånd för högre volymer.

Hos oss på Nerike Återvinning får du arbeta i ett företag som funnits i snart 40 år. Vi är ett investeringsvilligt och växande företag med stabila finanser.

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Vi erbjuder dig en utvecklande, omväxlande och spännande roll där du blir en viktig spelare i företagets fortsatta framgång. Nerike Återvinning AB är ett entreprenörsdrivet företag och vi är en arbetsplats som är byggd på ett gemensamt engagemang, kunskap och ärlighet. Organisationen är platt och beslutsvägarna är korta.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Extra semesterdagar
Extra semesterdagar
Frukost
Frukost
Förmånsbil
Förmånsbil

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Rollen innebär personalansvar för c:a 10 personer och du rapporterar till VD och ägare.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har erfarenhet av tillståndspliktig verksamhet inom avfall eller liknande. Som person har du en utpräglad ledarskapsförmåga, är kundorienterad och vill jobba med löpande utveckling av affär och verksamhet. Du är en tydlig kommunikatör som har god förmåga att skapa engagemang och bidra till en positiv arbetsmiljö. Vidare  har du ett naturligt driv och är strukturerad.

Alla lediga jobb