TNG
Arbetsmiljöingenjör till MTR Tech

Arbetsmiljöingenjör till MTR Tech

Till ett konsultuppdrag hos vår kund MTR Tech söker vi en erfaren arbetsmiljöingenjör.

Uppdragsgivare TNG Tech
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-06-27
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Dana Jennerström
Vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Dana Jennerström

0721-81 27 44

Till ett konsultuppdrag hos vår kund MTR Tech söker vi en erfaren arbetsmiljöingenjör.

Vi söker dig som brinner för arbetsmiljöfrågor och som på ett självständigt sätt kan leda och samordna företagets arbetsmiljö samt operativt utföra de uppgifter som faller inom ansvarsområdet arbetsmiljö. Du trivs med att stödja andra i olika befattningar samt att arbeta med förbättringar på ett positivt och drivande sätt.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

För vår kund, MTR Tech, är god arbetsmiljökultur en viktig framgångsfaktor och därför är arbetet med arbetsmiljöfrågor en prioriterad uppgift. Därför sätter MTR Tech nu än mer fokus på sin arbetsmiljö och söker en erfaren arbetsmiljöspecialist för ett konsultuppdrag. Vi erbjuder dig ett konsultuppdrag där du tillsammans med ytterliga en arbetsmiljöspecialist blir en viktig del i företagets arbetsmiljöarbete för MTR Tech verksamhetens samtliga depåer. Tillsammans driver ni och utvecklar funktionen framåt.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Samordna och driva företagets arbetsmiljöarbete
  • Arbeta i nära samarbete med chefer vid utredningar och riskanalyser av arbetsmiljöskador
  • Ansvara för att, driva, utveckla, följa upp och rapportera det systematiska arbetsmiljöarbetet
  • Ansvara för att policy, processer, handlingsplaner och andra verktyg inom området
    arbetsmiljö finns och är aktuella
  • Informera, utbilda och coacha ledare och andra intressenter inom området.
  • Bevaka och tolka ändringar i regelverk samt ha kontakt med myndigheter inom arbetsmiljö 
  • Tillse att de anställda har rätt utbildningar inom området
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du ingår i ett team inom Säkerhetsavdelningen och rapporterar direkt till Säkerhetschefen. I din roll är du en nyckelperson i arbetet med arbetsmiljöfrågor och de mjuka värdena där du tillsammans med dina kollegor utvecklar positiva beteenden med nytänkande för en säker och trygg arbetsplats. Tjänsten är ett konsultuppdrag med start snarast möjligt. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Du har en akademisk utbildning och flera års erfarenhet som arbetsmiljöspecialist, arbetsmiljöingenjör eller motsvarande. Du arbetar vant i rollen som expert och har förståelse för hur du ska navigera i en organisation för att komma i mål med dina åtaganden.

Arbetet kräver att du är en god kommunikatör och är skicklig på att uttrycka dig i tal och skrift då du kommer att ha många interna och externa kontakter. Du har ett intresse för arbetsmiljöfrågor och du tycker om att arbeta nära verksamheten samt trivs med kombinationen av operativt och strategiskt arbete.

För att lyckas i rollen har du ett stort intresse för utvecklings - och förbättringsarbete som syftar till att utveckla verksamheten samtidigt som du är lyhörd och har en stor samarbetsförmåga. Som person är du förtroendeingivande, lösningsorienterad, kommunikativ och drivande. Du är van att skapa och upprätthålla goda relationer med andra i ditt arbete vilket gör att din sociala kompetens är av stor vikt. Du tar egna initiativ och har god förmåga att analysera och hitta kärnan i komplexa problem och frågor. Vidare bör du vara strukturerad och duktig på administration då arbetet många gånger medför fler parallellt pågående projekt.

 

TNG Tech

TNG Tech

TNG Tech, som är en del av TNG, är specialister på fördomsfri rekrytering med fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi är ett värderingsstyrt företag som drivs av vår vision att, genom att se bortom fördomar, bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Det är inte tomma ord som en reklambyrå tagit fram, utan ett arbete som vi gemensamt på hela TNG arbetat fram över tid. Hos oss blir du en betydelsefull medarbetare som kan göra skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder!

Vi tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och genom kontinuerlig dialog med både våra konsulter och uppdragsgivare säkerställer vi att du har en schysst arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter. På så sätt får även du en kontinuerlig feedback och utveckling i din yrkesroll. Självklart omfattas du av kollektivavtal, schyssta anställningsvillkor, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Välkommen till TNG Tech – här får inte fördomar stå i vägen för din verkliga potential!

Uppdragsgivare TNG Tech
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-06-27
Dana Jennerström
Vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Dana Jennerström

0721-81 27 44

Räkna ut avståndet till jobbet

Pyramidvägen 7