TNG
Area Manager till Fitness24Seven i Stockholm

Area Manager till Fitness24Seven i Stockholm

Fitness24seven söker dig som vill arbeta som Area Manager i Region Norr, Stockholm. Läs vidare och sök redan idag!

Arbetsgivare Fitness24Seven
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2019-02-28
6 v semester 6 v semester
Tjänstebil Tjänstebil
Gratis träning Gratis träning
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats
Amanda Karlsson
Fördomsfri rekrytering: När din kompetens är viktigare än ålder, bakgrund, namn och kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Amanda Karlsson

073-153 61 74

Fitness24seven söker dig som vill arbeta som Area Manager i Region Norr, Stockholm. Läs vidare och sök redan idag!

Har du erfarenhet av personalansvar och resultatorienterat arbete? Vill du ha möjlighet att arbeta på både strategiskt och operativt samt bidra till att utveckla verksamheten hos Sveriges mest snabbväxande gymkedja? Nu söker vi en Area Manager till Fitness24Seven som ska ansvara för Region Norr med utgångspunkt från huvudkontoret i Kista. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som Area Manager på Fitness24Seven får du bli en del av en gymkedja med visionen "We lead people to a healthier life no matter who you are or where you live", Fitness24Seven är en globalt växande gymkedja med mer än 200 gym i sex olika länder. I rollen som Area Manager har du en aktiv del i företagets utveckling genom att samarbeta med olika funktioner både lokalt och inom Europa samt ha ett helhetsansvar för att ditt område i Region Norr levererar utefter de uppsatta målen. Ditt område består av ett tjugotal anläggningar i Stockholmsområdet men längre resor förekommer också. Detta innebär att du ansvarar för att rekrytera, planera och utbilda personalen inom ditt område, samt att du leder och utvecklar verksamheten på anläggningarna i enlighet med Fitness24Sevens riktlinjer och värderingar. Här får du även ansvara för områdets budget och försäljning, samtidigt som du arbetar aktivt med att nå uppsatta mål.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som Area Manager kommer du bland annat att:

 • Ha ett övergripande ansvar för driften av anläggningarna inom ditt område
 • Coacha gymvärdar/Site Responsibles och PSM/platschefer i den dagliga verksamheten
 • Utbilda medarbetare i god säljteknik och service på högsta nivå
 • Delta i processen med att rekrytera nya medarbetare
 • Skapa strategier för att öka träningsupplevelsen hos medlemmarna
 • Ta fram en årlig budget för dina anläggningar
 • Säkerställa att satta budgetmål uppnås
 • Följa upp kvalitetsrapporter och medarbetarundersökningar
 • Identifiera möjligheter att stärka konkurrenskraften hos Fitness24Seven
 • Kontinuerligt utveckla Fitness24Seven som varumärke
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är ett vikariat på ungefär 1,5 år då vår ordinarie Area Manager går på föräldraledighet. Du kommer utgå från huvudkontoret i Kista som i dagsläget består av 20 kollegor, men du kommer även att regelbundet besöka de olika gymanläggningarna inom ditt område. Arbetstiden är i huvudsak förlagd till vardagar kl. 08-17, men du styr mycket av din arbetstid själv där din flexibilitet och din planeringsförmåga är viktiga grundstenar. I ditt arbete rapporterar du kontinuerligt till din Regional Manager. Du kommer också att få en gedigen introduktion som ger dig en bra grund att bygga vidare på i rollen som Area Manager hos Fitness24Seven. Vidare finns det goda möjligheter att på lång sikt utvecklas inom företaget.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

 • Du har minst 3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
 • Du har dokumenterad erfarenhet av ledarskap på distans och resultatorienterat arbete


För att kunna leda dina medarbetare ser vi att du är trygg i ditt ledarskap och är tydlig i din kommunikation, eftersom en stor del av arbetet sker på distans. I ditt arbete kommer du att ha många kontaktytor, vilket förutsätter att du har en god social förmåga och är bra på att bygga relationer med såväl kollegor som medlemmar på dina olika anläggningar. Som person har du ett strukturerat arbetssätt och är van vid att ta mycket eget ansvar, samtidigt som du är prestigelös och kan samarbeta väl med andra. Det är viktigt att du är lyhörd och kan agera snabbt, då du arbetar i en föränderlig miljö, men du har även förmågan att se ditt arbete ur ett längre perspektiv.

Du delar vårt intresse för träning och hälsa, och vill bidra till att stärka Fitness24Seven som varumärke. Vi ser att du behärskar både svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Fitness24Seven

Fitness24Seven

Fitness24Seven är en av Europas absolut snabbast växande gymkedja och riktar sig till den vanliga motionären som tycker att kvalitativ träning inte skall kosta en förmögenhet. På drygt tio år har de gått från att ha ett enda gym i Malmö till att ha 230 anläggningar i 6 länder. Som medlem på Fitness24Seven har du tillgång till alla anläggningar, i alla länder, dygnet runt. Dessutom ingår gruppträning och det finns även separat avdelning för tjejer. Fitness24Seven har ett stort fokus kring CSR och arbetar bland annat mot organisationer som SOS-barnbyar. Värderingarna som genomsyrar företaget är long-term thinking, on the customers’ terms, learning organisation, cooperation makes the team and social responsibility.

Arbetsgivare Fitness24Seven
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-02-28
Amanda Karlsson
Hos oss går fakta och kompetens före magkänsla, ålder, namn, kön och bakgrund.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Amanda Karlsson

073-153 61 74

Räkna ut avståndet till jobbet

Färögatan 33 164 40, Kista