TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Assisterande projektledare till Marinföretag!

Ser du en karriär som teknisk projektledare och vill jobba miljöfokuserat? Vi söker assisterande projektledare till Göteborg!

Har du ett genuint intresse för teknik och tycker om att jobba i projekt? Kanske är du ingenjör och tycker att marinindustrin låter som en spännande bransch? Nu har du chans att få jobba som assisterande projektledare, med energieffektiva lösningar, på ett marinföretag med fokus på hållbarhet! Tillsammans med teknisk projektledare samt ett gediget arbetsteam av process- och automations ingenjörer, produktionsplanerare, inköpare och controllers driver du projektet framåt och får en inblick i alla dess faser.

Vill du utvecklas och vara med på vår kunds resa mot en mer hållbar miljö? Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I denna roll får du möjlighet att lära dig allt inom teknisk projektledning. Du är involverade i projektets alla delar, från order till implementering, och jobbar med projektplanering, systemkonfiguration, projektuppföljning, kundmöten och systemimplementering. Du får också möjlighet att skaffa dig kunskap kring rådande regler och föreskrifter.

Vidare erbjuds du:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som assisterande projektledare hjälper du till i projektets alla delar. Dina huvudsaklig arbetsuppgifter kommer vara följande: 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att jobba på ett modernt kontor beläget i Göteborg med goda förbindelser till kollektivtrafiken och för dig som tar bilen finns det goda parkeringsmöjligheter. Företaget verkar internationellt och använder engelska som koncernspråk.

Tjänsten innebär att du initialt blir anställd av oss på TNG och arbetar som konsult ute hos vår kund. Efter ca 9 nio månader finns chans till direktanställning hos vår kund. Självklart omfattas du som konsult av kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag.

Tjänsten ska tillsättas med start i mitten av Augusti. I tjänsten tillkommen även en del planerade resor.

VEM ÄR DU?

Vi tror att du är en person med ett genuint intresse för teknik och miljö, gärna inom marinbranschen. Du är driven och vill lära dig allt om hur man bedriver komplexa teknikprojekt. Som person är du både självgående och gillar att samarbeta med andra. Du är lösningsorienterad, strukturerad och jobbar proaktiv mot att hålla dig inom givna deadlines. Vidare ser vi att du trivs i en koordinerande roll där du har många kontaktytor och därför också har lätt att kommunicera. Som assisterande projektledare trivs du också med administrativa arbetsuppgifter, vilka kommer bli aktuella i olika former tillhörande projektet. 

Vi ser också att du:

Alla lediga jobb