TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Back office till Swedbank Finans i Stockholm

Nu söker vi en administratör till Back Office på Swedbank Finans som är en fena på Excel! Läs mer och sök idag!

Gillar du att jobba administrativt och har ett intresse för rapporter och statistik? Vill du lära dig mer inom bank och finans? Trivs du i en roll där du får hjälpa andra? Nu söker vi till Swedbank Finans i Stockholm en back office administratör till sin avdelning inom verksamhetsstöd till AutoPlan. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som administratör i gruppen verksamhetsstöd kommer du att ha en viktig roll hos en av Sveriges storbanker. Här kommer du att får verka i en varierad roll och vara i en lärorik och utvecklande miljö. Du kommer få en grundlig upplärning och kontinuerlig uppföljning av ditt arbete. 

Swedbank Finans avdelning AutoPlan erbjuder heltäckande leasinglösningar för företag över hela Sverige. Här kommer du att ha en betydande roll då du bland annat kommer att skapa rapporter och statistik till era kunder, samt hantera diverse systemfrågor. Detta är en del av att ge den bästa servicen och arbeta aktivt med att skapa nöjda kunder. Swedbank Finans har en tydlig vision om ett bemötande som alltid utgår från värderingarna – enkel, öppen och omtänksam.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som administratör inom verksamhetsstöd kommer du att:

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är ett konsultuppdrag på heltid med kontorstider måndag till fredag. Tänkt start är omgående och uppdraget förväntas pågå till 31 mars 2019, med möjlighet till förlängning. Du kommer att sitta i fräscha lokaler på Swedbanks huvudkontor i Stockholm (Sundbyberg).

VEM ÄR DU?

För att du ska trivas i rollen på Swedbank Finans tror vi att du:

Alla lediga jobb