TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Backendutvecklare till Tengai i malmö

Vill du arbeta med någonting där ditt arbete verkligen gör skillnad? Bli en del av Tengai i Malmö, tillsammans skapar vi historia!

Var med oss på Tengai Unbiased och skapa historia, när vi utvecklar världens första sociala intervjurobot! Vi söker just nu vår nästa backendutvecklare som vill följa med på vår resa att skapa en fördomsfri och kompetensbaserad rekryteringsprocess med hjälp av modern teknologi.

Tycker du att det verkande lockande att bli en del av ett litet men snabbväxande team med entreprenöriell anda och stora framtidsvisioner? Varmt välkommen till oss på Tengai!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Varför ska du bli en del av Tengai Unbiased?

Mobil
Mobil
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Centralt kontor
Centralt kontor
Friskvård
Friskvård

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Vår robot, Tengai, håller redan i intervjuer med kandidater med en första versionen av mjukvaran. Parallellt med att vi förbättrar roboten, utvecklar vi även ett webbaserade transkriptions- och rapporteringsverktyg, Tengai Recruit.

Ditt arbete kommer i huvudsak kretsa kring backendutveckling av Tengai Recruit. Vår nuvarande backend är byggd i Node.js och hostad med Docker på AWS. Vår frontend är byggd i Javascript, React and Typescript. Robotens mjukvara är byggt i Kotlin på Furhat Robotics plattform. Utvärdering och tester av koden är självklart en del av utvecklingsprocessen. 

Då vi fortfarande är i början av vår resa finns det möjlighet att vara med och bestämma vilka teknologier och verktyg vi ska använda i framtiden. Du kommer också få möjlighet att själv styra och definiera din roll samt vara med och påverka hur den kommer att förändras på sikt. Här får du möjlighet att välja själv inom vilket område du önskar fokusera på, varför inte Cloud, operations eller fullstack - endast din ambitioner sätter gränser! 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att arbeta i nära samarbete med olika delar av verksamheten, både internt inom Tengais utvecklingsgrupp men också externa partners och konsulter. I den här rollen får du även möjlighet att ibland resa till Stockholm. 

VEM ÄR DU?

Då vi är en ung start-up letar vi efter dig som går igång på utmaningen av att bygga en produkt från grunden. 

Alla lediga jobb