TNG
Backendutvecklare till Tengai i malmö
Detta jobb ligger som Förhandsgranskning

Backendutvecklare till Tengai i malmö

Vill du arbeta med någonting där ditt arbete verkligen gör skillnad? Bli en del av Tengai i Malmö, tillsammans skapar vi historia!

Arbetsgivare Tengai AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-11-30
Mobil Mobil
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Centralt kontor Centralt kontor
Friskvård Friskvård
Lovisa Wang-Larsen
Vi väljer inte bort sökande på felaktiga grunder som utseende, ålder, kön eller namn.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Lovisa Wang-Larsen

0708-888 411

Vill du arbeta med någonting där ditt arbete verkligen gör skillnad? Bli en del av Tengai i Malmö, tillsammans skapar vi historia!

Var med oss på Tengai Unbiased och skapa historia, när vi utvecklar världens första sociala intervjurobot! Vi söker just nu vår nästa backendutvecklare som vill följa med på vår resa att skapa en fördomsfri och kompetensbaserad rekryteringsprocess med hjälp av modern teknologi.

Tycker du att det verkande lockande att bli en del av ett litet men snabbväxande team med entreprenöriell anda och stora framtidsvisioner? Varmt välkommen till oss på Tengai!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Varför ska du bli en del av Tengai Unbiased?

  • Ensam i sitt slag – Tengai Unbiased är världens första fördomsfria intervjurobot. Var med och skapa historia!
  • Passion – På Tengai Unbiased arbetar du tillsammans med kollegor som alla brinner för vad de gör, ständigt lär sig nya saker och gärna delar med sig av sin kunskap.
  • Frihet och flexibilitet – Vårt kontor ligger i centrala Malmö och vi hade gärna arbetat med dig på vårt kontor men föredrar du istället att arbeta hemifrån, på ett cafe eller annan plats är det helt okej. Så länge du har wifi för videosamtal!
  • Ditt arbete gör skillnad – Även om Tengai har mottagit stor uppmärksamhet runt om i världen, är vi fortfarande en liten och ung start-up. Genom att bli en del av vårt team i ett tidigt stadium så kommer ditt arbete inte bara vara väldigt uppskattat, du kommer också ha stora möjligheter att växa inom företaget. Du är även med och bidrar till att minska omedvetna fördomar och främja en mer jämställd och rättvis rekryteringsprocess.
  • Glada och hälsosamma – Vi tror att glada, hälsosamma medarbetare presterar bättre. Därför erbjuder vi generös pension och friskvårdspaket.
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Vår robot, Tengai, håller redan i intervjuer med kandidater med en första versionen av mjukvaran. Parallellt med att vi förbättrar roboten, utvecklar vi även ett webbaserade transkriptions- och rapporteringsverktyg, Tengai Recruit.

Ditt arbete kommer i huvudsak kretsa kring backendutveckling av Tengai Recruit. Vår nuvarande backend är byggd i Node.js och hostad med Docker på AWS. Vår frontend är byggd i Javascript, React and Typescript. Robotens mjukvara är byggt i Kotlin på Furhat Robotics plattform. Utvärdering och tester av koden är självklart en del av utvecklingsprocessen. 

Då vi fortfarande är i början av vår resa finns det möjlighet att vara med och bestämma vilka teknologier och verktyg vi ska använda i framtiden. Du kommer också få möjlighet att själv styra och definiera din roll samt vara med och påverka hur den kommer att förändras på sikt. Här får du möjlighet att välja själv inom vilket område du önskar fokusera på, varför inte Cloud, operations eller fullstack - endast din ambitioner sätter gränser! 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att arbeta i nära samarbete med olika delar av verksamheten, både internt inom Tengais utvecklingsgrupp men också externa partners och konsulter. I den här rollen får du även möjlighet att ibland resa till Stockholm. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Då vi är en ung start-up letar vi efter dig som går igång på utmaningen av att bygga en produkt från grunden. 

  • Vi lägger ingen vikt vid om du lärt dig programmeringen via universitetet eller om du lärt dig det hemma. Men för att lyckas i den här rollen har du förmodligen med dig erfarenhet av att bygga front-end webbaserade applikationer i Javascript och React
  • Du gillar att dela med dig av kunskap
  • Du är inte rädd för att ställa frågor till kollegor, chefer eller partners
  • Du har utomordentliga kunskaper i engelska och är bekväm i att arbeta på distans med dina kollegor.
Tengai AB

Tengai AB

Tengai Unbiased is an HR tech startup based in Malmö and Stockholm, developing the world’s first social interview robot. The interview software is built on a state-of-the-art robot platform from Furhat Robotics, using recruitment knowledge from unbiased recruitment agency TNG. The AI-robot is challenging the traditional job interview by giving every applicant a fair evaluation while collecting objective interview data and assisting recruiters and managers with assessments.

Tengai AB
Arbetsgivare Tengai AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-11-30
Lovisa Wang-Larsen
Vi låter din potential och kompetens avgöra din framtid, inte magkänsla eller fördomar.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Lovisa Wang-Larsen

0708-888 411

Räkna ut avståndet till jobbet

Malmöhusv 1, Malmö