TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

BackOffice AML och Compliance till Nordea

Nordea söker nu dig som vill jobba inom KYC och AML med intresse för compliance, ekonomi och juridik. Läs mer här!

I jobbet som AML & Sanctions Specialist kommer du dagligen att arbeta med frågor inom compliance och att förhindra penningtvätt och terroristfinansiering. Detta jobb är perfekt för dig som har analytisk förmåga och har studerat ekonomi eller juridik. Vill du följa med på Nordeas resa och stärka upp detta område ytterligare – Anti-Money Laundering (AML) - från en central enhet i Stockholm kan du vara den vi söker!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som AML & Sanctions Specialist jobbar du inom enheten KYC operations Sverige som är en del i en nordisk organisation. Du blir en del av ett starkt team inom compliance som stöttar arbetet med att förhindra penningtvätt och terroristfinansiering. Din resa på Nordea kommer att starta med en ordentlig onboarding-process för att lära känna organisationen och arbetet med AML och compliance.

Utöver en spännande roll hos Nordea blir du också en del av TNGs konsultnätverk, men arbetar på plats hos Nordea hela tiden. Uppdraget förväntas starta omgående och kommer att pågå tom sista december med möjlighet till förlängning. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som AML & Sanctions Specialist har du en stor roll i bankens utredande arbete att förebygga och bekämpa ekonomisk brottslighet, exempelvis sanktioner.

Du kommer att:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som AML & Sanctions Specialist arbetar du med privatkunder och/eller företagskunder. Eftersom arbetet bygger på riskbedömning innebär det mycket analys och utredning på kundnivå och det kräver daglig kundkontakt för att exempelvis inhämta information om transaktioner.

Jobbet planeras starta omgående och du kommer jobba i Nordeas lokaler i Stadshagen på Kungsholmen.

VEM ÄR DU?

För jobbet ser vi att du har avslutad universitetsutbildning, gärna inom företagsekonomi eller juridik. Du har även ett par års arbetslivserfarenhet som gett dig god förståelse för banksektorn och tidigare erfarenhet av kundkontakt via telefon – privat och/eller företagskunder. Det är önskvärt att du har kunskap om Känn Din Kund-processen samt bolagsrätt.

Då du har daglig kundkontakt behövs en god kommunikationsförmåga och det är viktigt att alltid hålla en hög servicenivå, ha integritet och kunna arbeta under sekretess. Du behöver vara analytisk och ha lätt för att se sammanhang och utläsa mönster ur en stor mängd information, då du kommer jobba självständigt med dina ärenden och beslut. Ett mycket stort intresse för frågor relaterade till compliance och AML är också viktigt.

Då Nordea verkar i en internationell miljö krävs att du både skriver och talar svenska och engelska flytande.

I samband med din ansökan ser vi att du motiverar varför du vill vara en del av teamet på Nordea. För att gå vidare i processen behöver du även genomföra ett antal tester, vilka automatiskt mailas till dig efter att du skickat in din ansökan.

Alla lediga jobb