TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Besiktningsingenjör till Zinkgruvan Mining

För rekrytering till Zinkgruvan Mining söker vi en besiktningsingenjör.

Nu har vi tjänsten för dig som vill arbeta i en platt organisation i ett framgångsrikt och lönsamt företag! Vill du ha ett fritt, självständigt och ansvarsfullt jobb? För rekrytering till Zinkgruvan Mining söker nu en besiktningsingenjör som är redo att ta nästa steg i sin karriär. I rollen leder och utvecklar du företagets arbete med egenkontroll och besiktningar.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Zinkgruvan Mining får du möjlighet att arbeta tillsammans kompetenta kollegor i en internationell, platt och produktionsnära organisation. Vi är ett expansivt och lönsamt företag i en högteknologiskt bransch där det finns goda utvecklingsmöjligheter. I rollen får du en viktig position inom företagets gruvplaneringsavdelning. 

För våra medarbetares välbefinnande erbjuder vi olika typer av hälso- och fritidsaktiviteter. 

Friskvård
Friskvård
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som besiktningsingenjör/tekniker har du ett fritt, självständigt och ansvarsfullt arbete. Arbetet genomförs i samarbete med gruvans driftorganisation. Arbetet omfattar egenkontroll och besiktningar av gruvans utrustningar och anläggningar i gruvan under jord samt i anrikningsverket och verkstäderna.

Du rapporterar till företagets HMS-chef. 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med en relevant teknisk utbildning och gärna med erfarenhet inom området. Du trivs med ett omväxlande och självständigt arbete.

Som person är du ansvarstagande, noggrann, kommunikativ och har ett tekniskt intresse. Vidare är du duktig på att självständigt planera och följa upp ditt arbete. 

Du har god IT-vana samt talar och skriver svenska och engelska obehindrat. 

 

Alla lediga jobb