TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Bolånehandläggare till Bluestep Bank i Stockholm

Vill du ge fler människor möjlighet att köpa sin egen bostad? Som bolånehandläggare på BlueStep Bank får du göra skillnad!

Vi på BlueStep Bank i Stockholm växer! Vi söker därför efter dig som brinner för kundmötet och långsiktiga affärer. Som handläggare av bolån hos oss på BlueStep så är du med och erbjuder ett alternativ när kunden av olika anledningar inte kan få lån av andra banker. Ta chansen och bli en del av en växande utmanare i finansbranschen. Sök jobbet som bolånehandläggare till BlueStep Bank i Stockholm redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På BlueStep Bank blir du en del av ett företag som i drygt tio år utmanat en traditionell bankbransch och som har stora ambitioner att fortsätta växa. Här är arbetsglädjen i fokus och vi har enormt nöjda kollegor. Du har stora möjligheter till personlig utveckling och en riktigt spännande karriär inom finansbranschen. Som anställd hos oss får du ta del av ett förmånspaket med bland annat friskvårdsbidrag på 3500 kr/år, rikskort 1000 kr/månad, sjukförsäkring, tjänstepension samt möjlighet till bonus. Centralt beläget kontor i Stockholm gör det lätt att ta sig till jobbet och du arbetar i ett litet team hos en stor arbetsgivare.

Bonus
Bonus
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som bolånehandläggare på BlueStep Bank kommer du att: 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer arbeta på vårt ljusa och moderna kontor i centrala Stockholm. Som bolånehandläggare ingår du i ett team med ca 10 kollegor, som är en av tre grupper inom BlueStep Banks kundcenter. Tjänsten är på heltid med start efter överenskommelse, men gärna så snart som möjligt. Anställningen inleds med en gedigen utbildning där du får information och verktyg för att på ett effektivt sätt komma in i din nya roll. 

VEM ÄR DU?

Du som är van vid kundkontakt och lånerådgivning (gärna inom bolån) kommer snabbt att trivas som bolånehandläggare. Du är en person som tycker om att fånga upp kundens önskemål och bygga relationer, så att dina affärer blir långsiktiga. Självklart har du ett intresse för bank och finans och SwedSec för bolån är ett krav!

Alla lediga jobb