TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Brand Manager till Estrella i Göteborg

Som Brand Manager på Estrella får du dagligen utmaningar inom marknadsföring, projektledning och produktutveckling av snacks!

Vill du driva egna projekt och skapa säljande presentationer i världsklass? Vi behöver en person som brinner för projektledning och marknadsföring. I rollen får du analysera marknaden och ta fram nya snacksprodukter baserat på konsumentinsikter. Här blir du en del av Estrellas marknadsteam, du får hjälpa oss att utveckla varumärket och arbeta med en spännande och snabbrörlig kategori. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Estrella är ett av Sveriges allra mest kända varumärken och en arbetsplats full av motiverade och engagerade medarbetare som brinner för en och samma sak: att ge folk en oförglömlig smakupplevelse. Här får du möjligheten att jobba med ett av Sveriges starkaste varumärke. Du kommer bland annat att få;

Gym på kontoret
Gym på kontoret
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Flextid
Flextid
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer vara en nyckelperson och bli en del av Estrellas markandsteam. Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att utveckla varumärket och projektleder en produktportfölj inom en snabbrörlig bransch.

Självständigt kommer du att;

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kan förvänta dig ett högt tempo redan från början, där du direkt får vara delaktig i det dagliga arbetet och använda dina befintliga kunskaper. Rollen som Brand Manager och produktägare ställer krav på att du självständigt kan driva dina egna projekt från idé till färdig produkt.

Som Brand Manager ingår du i marknadsavdelningen och rapporterar direkt till marknadschefen. Du får också förmånen att arbeta med många stakeholders som tryckeri, finans, försäljning, forskning och du följer med Key Account Manager ut till våra kunder. Rollen är placerad i på Estrellas huvudkontor i Angered, Göteborg. Tjänsten är på dagtid, heltid.

VEM ÄR DU?

Den Brand Manager vi söker bör ha relevant Universitet eller högskoleutbildning inom ekonomi/marknadsföring samt ha ett par års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom branschen (svensk detaljhandel). Du behöver ha god insikt i marknadsföring och produktutveckling samt en driven projektledare med erfarenhet av att driva egna projekt. 

Tjänsten kräver analysvana och du bör vara duktig på att dra slutsatser. Har du tidigare skapat och presenterat säljande presentationer är det en merit. Då rollen innebär kommunikation med koncernen internationellt är det viktigt att du har goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift.

Som person är du kreativ, strukturerad, prestigelös och trivs i en självständig roll. Vidare är du affärsinriktad och gillar att sträva mot uppsatta mål. Du är duktig på kommunikation samt trivs med förändring och vill nyttja detta för att påverka verksamheten i en lönsam riktning. Givetvis samarbetar du effektivt med andra i strävan att nå gemensamma affärsmål.

Alla lediga jobb