TNG
Brand Manager till Estrella i Göteborg

Brand Manager till Estrella i Göteborg

Som Brand Manager på Estrella får du dagligen utmaningar inom marknadsföring, projektledning och produktutveckling av snacks!

Arbetsgivare Estrella
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-12-05
Gym på kontoret Gym på kontoret
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Flextid Flextid
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Martin Andersson
Hos oss söker du jobb utan personligt brev, ålder eller bild – fördomsfritt helt enkelt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Andersson

031-761 22 21

Som Brand Manager på Estrella får du dagligen utmaningar inom marknadsföring, projektledning och produktutveckling av snacks!

Vill du driva egna projekt och skapa säljande presentationer i världsklass? Vi behöver en person som brinner för projektledning och marknadsföring. I rollen får du analysera marknaden och ta fram nya snacksprodukter baserat på konsumentinsikter. Här blir du en del av Estrellas marknadsteam, du får hjälpa oss att utveckla varumärket och arbeta med en spännande och snabbrörlig kategori. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Estrella är ett av Sveriges allra mest kända varumärken och en arbetsplats full av motiverade och engagerade medarbetare som brinner för en och samma sak: att ge folk en oförglömlig smakupplevelse. Här får du möjligheten att jobba med ett av Sveriges starkaste varumärke. Du kommer bland annat att få;

  • En fast anställning på heltid i Göteborg/Angered
  • Ett stort utrymme för egen påverkan i en utmanande roll
  • En arbetsplats med högt medarbetarindex och drivna kollegor
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer vara en nyckelperson och bli en del av Estrellas markandsteam. Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att utveckla varumärket och projektleder en produktportfölj inom en snabbrörlig bransch.

Självständigt kommer du att;

  • Ansvara för egen produktportfölj inkl. sortimentsstrategi och budgetansvar
  • Projektleda, analysera och följa upp egen produktportfölj
  • Leda produktutvecklingsprojekt från idé till färdig produkt
  • Samarbeta internt, med sälj, fabrik och systerföretag i Norden/Europa
  • Samarbeta tätt med externa byråer
  • Skapa säljande presentationer internt och externt
  • Agera ambassadör för varumärket
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kan förvänta dig ett högt tempo redan från början, där du direkt får vara delaktig i det dagliga arbetet och använda dina befintliga kunskaper. Rollen som Brand Manager och produktägare ställer krav på att du självständigt kan driva dina egna projekt från idé till färdig produkt.

Som Brand Manager ingår du i marknadsavdelningen och rapporterar direkt till marknadschefen. Du får också förmånen att arbeta med många stakeholders som tryckeri, finans, försäljning, forskning och du följer med Key Account Manager ut till våra kunder. Rollen är placerad i på Estrellas huvudkontor i Angered, Göteborg. Tjänsten är på dagtid, heltid.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Den Brand Manager vi söker bör ha relevant Universitet eller högskoleutbildning inom ekonomi/marknadsföring samt ha ett par års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom branschen (svensk detaljhandel). Du behöver ha god insikt i marknadsföring och produktutveckling samt en driven projektledare med erfarenhet av att driva egna projekt. 

Tjänsten kräver analysvana och du bör vara duktig på att dra slutsatser. Har du tidigare skapat och presenterat säljande presentationer är det en merit. Då rollen innebär kommunikation med koncernen internationellt är det viktigt att du har goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift.

Som person är du kreativ, strukturerad, prestigelös och trivs i en självständig roll. Vidare är du affärsinriktad och gillar att sträva mot uppsatta mål. Du är duktig på kommunikation samt trivs med förändring och vill nyttja detta för att påverka verksamheten i en lönsam riktning. Givetvis samarbetar du effektivt med andra i strävan att nå gemensamma affärsmål.

Estrella

Estrella

Estrella är ett av Sveriges mest kända varumärken. Estrella etablerades redan 1957 och var då först i Sverige med att producera och sälja snacks. Idag omsätter Estrella AB närmare 1 miljard kronor och har ca 200 anställda. Fabriken och huvudkontoret ligger i Angered utanför Göteborg och Agrocentret ligger i Kistinge utanför Halmstad. Vi tillverkar och säljer en mängd olika salta snacks så som chips, ostbågar, ringar, nötter, popcorn, salta pinnar och dipmix. Vår strävan är att alltid tillverka de godaste snacksen, självklart med miljö och hälsa i fokus. -Varje dag ställer vi oss frågan; Finns det något godare?

Idag ägs Estrella av Intersnack Group, ett av Europas största snacksföretag. Intersnack Group är ett familjeägt företag som endast arbetar med snacks och satsar på att bygga starka lokala varumärken.

Arbetsgivare Estrella
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-12-05
Martin Andersson
Vi ser bortom din CV, ålder, bakgrund, namn och kön när vi rekryterar fördomsfritt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Andersson

031-761 22 21

Räkna ut avståndet till jobbet

Angereds Storåsväg 71