TNG
Business Controller MTR Tech Stockholm

Business Controller MTR Tech Stockholm

Är finansiella frågor, ekonomisystem och transportbranschen något du brinner för? Sök uppdraget Business Controller på MTR Tech!

Uppdragsgivare MTR Tech
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-06-28
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Cilla Lennér
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Cilla Lennér

0736790621

Är finansiella frågor, ekonomisystem och transportbranschen något du brinner för? Sök uppdraget Business Controller på MTR Tech!

Nu får du med god förståelse för industriell service, ekonomisystem och transportbranschen möjlighet att jobba som konsult på dynamiska underhållsbolaget MTR Tech i Stockholm, ett företag med hög och positiv förändringstakt. I det här uppdraget kommer du ha fokus på ett systembyte inom redovisning, budgetarbete, ekonomisk uppföljningen och stöttning av cheferna för underhållsproduktionen på pendeltågens depåer. Uppdraget ska tillsättas omgående så välkommen in med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

MTR Tech är underhållsbolaget som bland annat sköter fordonstekniskt underhåll för pendeltågen och tunnelbanan i Stockholm och drivs av värderingarna: ömsesidig respekt, ständig utveckling, utmärkt service och mätbara resultat. MTR är ett av världens ledande tågbolag och i din roll som Business Controller på MTR Tech kommer du vara en central del av den fortsatta utvecklingen och bevarandet av den positionen.

Hos MTR Tech får du chansen att vara med på en fortsatt tillväxtresa med stor möjlighet att bredda ditt professionella nätverk liksom att få verka i en nyckelroll i verksamheten och med ytterligare möjligheter att breddas inom ditt kompetensområde.  

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Dina huvudsakliga uppgifter som Business Controller:

  • Ansvara för att övergången till nytt redovisningssystem fungerar, överföring av transaktioner från systemet Infor LN
  • Säkerställa kontinuitet i bokslutet i Infor LN och efter flytten i systemet Mercur/Maximo/Visma
  • Agera beslutsstöd och löpande följa upp budget- och prognosarbete för underhållsproduktionen inom Pendeltågen
  • Analys av finansiella och icke finansiella KPI:er
  • Månatlig uppföljning med ansvariga chefer och medverka i ledningsgrupp för det egna ansvarsområdet
  • Bidra och utveckla ekonomistyrningsmodellen
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du ingår i ett team om 3 controllers och en bolagsekonom. Du kommer att gå parallellt med en controller för att så snabbt som möjligt vara självgående i din roll, vilket du kommer att vara från ca mitten av juli. Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid i minst 4 månader, med start omgående. Huvudsaklig placering är på huvudkontoret på Kungsholmen. Emellanåt kommer du även röra dig i pendeltågsdepåerna i Stockholmsområdet. Dina arbetstider är förlagda under dagtid och MTR Tech arbetar med förtroendetid, 40h i veckan. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För att lyckas i den här rollen har du en högskoleexamen inom ekonomi och känner dig trygg i  rollen som Business Controller, gärna ifrån samma eller närliggande bransch. Du har goda  IT-kunskaper samt intresse för ekonomisystem och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbet i främst Infor LN, men också Du är nyfiken, analytisk och ansvarstagande och en god kommunikator samt van vid att dokumentera ditt arbete. Allt för att säkerställa att övergången till det nya ekonomisystemet på MTR Tech löper friktionsfritt. 

MTR Tech

MTR Tech

MTR Tech är ett underhållsbolag som spelar en vital roll för att resenärer med Pendeltåg och Tunnelbana får en säker, punktlig och trygg resa varje dag. Vårt huvuduppdrag är att utföra löpande underhåll, reparationer och förvaltning av fordonen och förse Tunnelbane- och Pendeltågstrafiken med driftsäkra fordon. Vi arbetar med ständiga förbättringar av fordonens leverans och prestanda så att du som resenär får en hållbar och pålitlig Tunnelbana och Pendeltåg.

Uppdragsgivare MTR Tech
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-06-28
Cilla Lennér
Vi ser bortom din CV, ålder, bakgrund, namn och kön när vi rekryterar fördomsfritt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Cilla Lennér

0736790621

Räkna ut avståndet till jobbet

Rålambsvägen 17, Stockholm