TNG
Business Controller till Ahlsell i Stockholm

Business Controller till Ahlsell i Stockholm

Vill du arbeta som Business Controller och driva gruppen regional säljsupport? Sök tjänsten som Business Controller hos oss!

Arbetsgivare Ahlsell
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-02-28
6 v semester 6 v semester
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Tjänstebil Tjänstebil
Angelina Nilsson
Följ din ansökan så att du får uppleva hur en fördomsfri rekrytering ska gå till. På riktigt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Angelina Nilsson

0768384163

Vill du arbeta som Business Controller och driva gruppen regional säljsupport? Sök tjänsten som Business Controller hos oss!

I rollen som Business Controller kommer du arbeta nära regionchefen och regionens försäljningschefer genom att bidra med ekonomiska analyser i syfte att effektivisera och utveckla säljorganisationen. Här får du även chansen att driva och leda medarbetare genom ett personalansvar för gruppen regional säljsupport. Du ingår också i regionens ledningsgrupp. Då vi i regionen har kontor i Älvsjö, Häggvik och Uppsala så finns det möjlighet att vara placerad på något av dessa kontor. Hos oss erbjuds du en utmanande och utvecklande tjänst i ett framgångsrikt bolag. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Ahlsell är en värderingsstyrd organisation som erbjuder sina medarbetare utveckling och mycket god arbetsmiljö. Hos oss är atmosfären kamratlig, möjligheterna att påverka stora och du kan genom din kompetens inom verksamhetsstyrning utveckla vår region att nå fortsatta framgångar. Då vi är ett försäljningsinriktat företag har vi ett tempo och framåtdriv i organisationen. Tillsammans tar vi ansvar för att nå uppsatta mål. Visste du förresten att vi har Sveriges största säljkår, Sveriges mest besökta webshop och en logistik i världsklass!

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som Business Controller arbetar du i en verksamhetsnära och bred roll där den ena dagen inte är den andra sig lik. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta:

  • Att med ett konsultativt förhållningssätt stötta regionchefen och regionens försäljningschefer med hjälp av din ekonomiska och affärsinriktade kompetens. 
  • Att ta fram beslutsunderlag, analysera nyckeltal, flöden och aktiviteter för alla affärsområden i regionen.
  • Att identifiera orsaker och samband för att nå ökad effektivitet.
  • Att vid behov vara regionchefens representant på möten.
  • Ett personalansvar för den regionala säljsupporten (4 personer).
  • Du ingår i regionens ledningsgrupp bestående av 8 personer och rapporterar direkt till Regionchefen i Stockholm.
  • Du ingår i den nationella säljsupportgruppen som tillsammans delar erfarenheter och kunskap för att optimera säljsupport på regional nivå.
ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Vår region består av ca 350 anställda och omsätter ca 3 miljarder. Då rollen bygger på ett tätt samarbete med medarbetare i regionen så kommer du resa inom regionen. Någon övernattning per år kan förekomma, men i det stora handlar det om dagsresor.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med erfarenhet som Business Controller eller liknande roll där du har arbetat verksamhetsnära med ekonomistyrning på ett större bolag inom B2B. Du har en god förståelse för kopplingen mellan ekonomi och försäljning. Det är meriterande om du har erfarenhet från handel och/eller grossistledet. Därtill har du erfarenhet av personalansvar där du som ledare är van att driva och utveckla din personal. 

I grunden har du en ekonomisk utbildning och det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning eller högre. Du har mycket goda kunskaper i Excel och därmed van att arbeta med formler och att skapa pivottabeller. Då vi verkar på den nationella marknaden och vi internt kommunicerar på svenska söker vi dig med goda kunskaper i svenska. Du innehar B-körkort.

I rollen har du fokus på att arbeta med ekonomiska analyser söker vi dig med en god förmåga att förstå och analysera komplex information. Då du har ett ansvar för ekonomistyrningen i regionen så söker vi dig som är resultat- och målorienterat. Som Business Controller kommer du att arbeta verksamhetsnära varför vi söker dig som har en god förmåga att kommunicera och samarbeta med andra. I din roll som chef har du en förmåga att leda och utveckla andra. Du trivs i en organisation som har ett resultatorienterat förhållningssätt där man har en vilja ett förbättra och utveckla, men du tycker samtidigt det är viktigt att bidra till en god stämning och att ha roligt på jobbet.

Ahlsell

Ahlsell

Ahlsells unika kunderbjudande ger professionella användare tillgång till ett omfattande utbud av produkter och relaterade tjänster inom vatten & avlopp, värme & sanitet, ventilation, isolering, el, kyl, bygg, verktyg samt förnödenheter och personlig skyddsutrustning.

Vi omsätter drygt 24 miljarder SEK och finns i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Estland, Polen och Ryssland. Bolaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Med drygt 5000 medarbetare, över 200 butiker och tre centrallager förverkligar vi varje dag vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs!

Arbetsgivare Ahlsell
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-02-28
Angelina Nilsson
Visste du att du alltid kan följa status på dina ansökningar online?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Angelina Nilsson

0768384163

Räkna ut avståndet till jobbet

Mässvägen 4, Älvsjö