TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Butikssäljare till Ahlsell i Karlskrona

Brinner du för kundservice, har en positiv inställning och är tillgänglig från och med november? Då har vi uppdraget för dig!

Till Ahlsell i Karlskrona söker vi nu en butikssäljare som med sin servicekänsla, positiva inställning och engagemang bidrar till fortsatt nöjda kunder. Ahlsells kunder är proffs som bygger, installerar, reparerar och underhåller. Tillsammans med kunderna löser de dagliga utmaningar och deras uppgift är att göra deras vardag enklare. Och deras kunskap gör det enklare att bygga ett bättre samhälle. Nu hoppas vi att du vill vara med på deras fortsatta resa framåt!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Ahlsell har sedan starten vuxit sig stora, idag är de marknadsledande, men behållit sin entreprenörsanda. Hos dem säljer du inte bara produkter, du erbjuder också deras kunder effektiva logistiklösningar och tjänster som skapar värde i deras processer. Här blir du en del av Sveriges största säljorganisation. De får ofta höra att de är vänliga och tillmötesgående, det gör dem stolta. De tar deras position på allvar och arbetar för att bidra till att göra det enklare att bygga ett bättre samhälle. Här är medarbetarengagemang ett övergripande mål och det önskar vi att du är med och utvecklar!

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Vi söker dig som vill vara med och ge Ahlsells kunder i Karlskrona bästa tänkbara service och stödja dem med kvalificerad rådgivning i butiken.

På Ahlsell blir du en del av Sveriges största säljkår. För kunden är de som bäst då de samarbetar. Med deras enorma sortiment får du chans att arbeta med kunniga kollegor inom fler segment och roller.

Du kommer att arbeta med alla de uppgifter som förekommer i en butik och det förväntas att du tar eget ansvar och initiativ och vill vara med på deras resa att utveckla butiken mot nya framgångar.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du blir del av ett kunnigt och kompetent team som brinner för att ge den bästa servicen till sina kunder. Du kommer att vara placerad i butiken i Karlskrona och arbetstiderna är vardagar kl. 07-16.

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du är anställd av TNG men uthyrd till Ahlsell. Uppdraget är på heltid (38,75 h per vecka) och förväntas pågå i 3 månader med start i november. Eventuellt finns det möjlighet till förlängning. TNG är ett auktoriserat bemanningsbolag och vi är måna om våra konsulter. Vi vill att du känner dig trygg i din anställning. Det är självklart för oss att du omfattas av kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är öppen, ansvarfull och lösningsorienterad. För att ge kunderna bra service är det viktigt att du gillar att samarbeta. På Ahlsell arbetar de tillsammans Ahlsell för att göra det enkelt för kunderna. De kallar det One Ahlsell.

Din bakgrund kan variera men meriterande är om du är allmänt tekniskt kunnig inom VVS och/eller har erfarenhet av en liknande roll. Du är van att hantera datorer och då du kommer ha en daglig dialog med lokala kunder söker vi dig med god kunskap i svenska. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper. Engagemang, nyfikenhet och intresse är exempel på egenskaper som vi uppskattar.

Alla lediga jobb