TNG
Butikssäljare till Ahlsell i Karlskrona

Butikssäljare till Ahlsell i Karlskrona

Brinner du för kundservice, har en positiv inställning och är tillgänglig från och med november? Då har vi uppdraget för dig!

Uppdragsgivare Ahlsell
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2019-10-14
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Angelina Nilsson
Fördomsfri rekrytering: När din kompetens är viktigare än ålder, bakgrund, namn och kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Angelina Nilsson

0768384163

Brinner du för kundservice, har en positiv inställning och är tillgänglig från och med november? Då har vi uppdraget för dig!

Till Ahlsell i Karlskrona söker vi nu en butikssäljare som med sin servicekänsla, positiva inställning och engagemang bidrar till fortsatt nöjda kunder. Ahlsells kunder är proffs som bygger, installerar, reparerar och underhåller. Tillsammans med kunderna löser de dagliga utmaningar och deras uppgift är att göra deras vardag enklare. Och deras kunskap gör det enklare att bygga ett bättre samhälle. Nu hoppas vi att du vill vara med på deras fortsatta resa framåt!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Ahlsell har sedan starten vuxit sig stora, idag är de marknadsledande, men behållit sin entreprenörsanda. Hos dem säljer du inte bara produkter, du erbjuder också deras kunder effektiva logistiklösningar och tjänster som skapar värde i deras processer. Här blir du en del av Sveriges största säljorganisation. De får ofta höra att de är vänliga och tillmötesgående, det gör dem stolta. De tar deras position på allvar och arbetar för att bidra till att göra det enklare att bygga ett bättre samhälle. Här är medarbetarengagemang ett övergripande mål och det önskar vi att du är med och utvecklar!

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Vi söker dig som vill vara med och ge Ahlsells kunder i Karlskrona bästa tänkbara service och stödja dem med kvalificerad rådgivning i butiken.

På Ahlsell blir du en del av Sveriges största säljkår. För kunden är de som bäst då de samarbetar. Med deras enorma sortiment får du chans att arbeta med kunniga kollegor inom fler segment och roller.

Du kommer att arbeta med alla de uppgifter som förekommer i en butik och det förväntas att du tar eget ansvar och initiativ och vill vara med på deras resa att utveckla butiken mot nya framgångar.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du blir del av ett kunnigt och kompetent team som brinner för att ge den bästa servicen till sina kunder. Du kommer att vara placerad i butiken i Karlskrona och arbetstiderna är vardagar kl. 07-16.

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du är anställd av TNG men uthyrd till Ahlsell. Uppdraget är på heltid (38,75 h per vecka) och förväntas pågå i 3 månader med start i november. Eventuellt finns det möjlighet till förlängning. TNG är ett auktoriserat bemanningsbolag och vi är måna om våra konsulter. Vi vill att du känner dig trygg i din anställning. Det är självklart för oss att du omfattas av kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är öppen, ansvarfull och lösningsorienterad. För att ge kunderna bra service är det viktigt att du gillar att samarbeta. På Ahlsell arbetar de tillsammans Ahlsell för att göra det enkelt för kunderna. De kallar det One Ahlsell.

Din bakgrund kan variera men meriterande är om du är allmänt tekniskt kunnig inom VVS och/eller har erfarenhet av en liknande roll. Du är van att hantera datorer och då du kommer ha en daglig dialog med lokala kunder söker vi dig med god kunskap i svenska. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper. Engagemang, nyfikenhet och intresse är exempel på egenskaper som vi uppskattar.

Ahlsell

Ahlsell

Ahlsells unika kunderbjudande ger professionella användare tillgång till ett omfattande utbud av produkter och relaterade tjänster inom vatten & avlopp, värme & sanitet, ventilation, isolering, el, kyl, bygg, verktyg samt förnödenheter och personlig skyddsutrustning. Vi omsätter drygt 24 miljarder SEK och finns i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Estland, Polen och Ryssland. Bolaget är noterat på Nasdaq Stockholm. Med drygt 5000 medarbetare, över 200 butiker och tre centrallager förverkligar vi varje dag vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs! Läs gärna mer om oss på www.ahlsell.se.

Ahlsell
Uppdragsgivare Ahlsell
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-10-14
Angelina Nilsson
Vi anonymiserar ditt namn eftersom det inte säger något om din framtida arbetsprestation.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Angelina Nilsson

0768384163

Räkna ut avståndet till jobbet

Gullbernavägen 4, Karlskrona