TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Byggprojektledare till HSB Malmö

Vi söker just nu en affärsmässig och engagerad Byggprojektledare till HSB Malmö!

Vill du vara med och utveckla samt bygga upp en av Malmös största bostadsföreningar? Ta chansen att bli en del av ett sammansvetsat team och sök till tjänsten som Byggprojektledare på HSB Malmö!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter i en kreativ arbetsmiljö där du som medarbetare får använda ditt driv och ges möjligheter att göra skillnad varje dag. Våra värderingar sammanfattar vi i förkortningen ETHOS, som står för Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan. Vi upplever glädje, tillit och respekt på arbetsplatsen och denna känsla ska även omfatta våra medlemmar och kunder.

6 v semester
6 v semester
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Byggprojektledare kommer du att hålla i möten och samordna byggprocesser samt hantera bygghandlingar. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar: 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att rapportera till Teknisk chef, AO Förvaltningen. Dagliga resor förekommer i tjänsten.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har:

 

Förutom dina yrkesmässiga kunskaper och att du bidrar med din specialistkompetens, ser vi att du som person är kommunikativ och har en förmåga att samarbeta med andra. Som projektledare är det även av vikt att du har ett stort positivt inflytande på andra, är kvalitetsmedveten och affärsmässig. Då tjänsten innebär många kontaktytor internt såväl som externt, behöver du också kunna skapa användbara nätverk och goda relationer. Du jobbar tätt med kollegor i ett team men även självständigt vilket innebär att du även bör kunna agera på eget initiativ och tar ansvar för dina resultat.  

Vi ser fram emot din ansökan!

Alla lediga jobb