TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

CAD-konstruktör med intresse för projektering

Till ett innovativt företag som konstruerar, monterar och utför service av vattensprinklersystem söker vi en CAD projektör.

Redo att anta nya utmaningar? Söker du ett stabilt företag präglat av entreprenörsanda och högpresterande kollegor? A-Spinkler söker nu en noggrann CAD projektör/konstruktör att utöka sitt team med.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Välkommen till ett företag som präglas av en välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen av att leverera de bästa sprinklerlösningarna. Du blir en del av vårt kompetenta team där du bidrar med ritningar som skapar säkerhet och kvalité hos våra kunder. Som CAD projektör/konstruktör hos oss kommer du vara en viktig del i ett starkt team som drivs av att bidra till en säkrare vardag för våra kunder. Du kommer att ha stort eget ansvar och arbetar med flera projekt samtidigt. Här ges du även möjlighet att utvecklas och över tid få tillfälle att få fördjupade kunskaper inom projektledning

Bonus
Bonus
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som CAD projektör/konstruktör kommer du vara involverad i alla pågående projekt. Arbetet innebär konstruktion och projektering av sprinklersystem. Stor fokus ligger på kunskaper om regelverket gällande brandskydd och därför kommer du också att arbeta med dokumentation av sprinklerritningar samt kontrollera och uppdatera dessa. I tjänsten ingår det att ha interna och externa kontakter med projektansvariga, leverantörer och entreprenörer.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I rollen som CAD projektör/konstruktör finns goda utvecklingsmöjligheter för dig som på sikt vill utvecklas mot en projektledarroll. Du kommer att vara placerad i våra trevliga lokaler i Järfälla. Tjänsten är på heltid och planeras att tillsättas i augusti.

VEM ÄR DU?

Vi ser att du som söker har relevant eftergymnasial utbildning, exempelvis inom VVS, ventilation eller installationsteknik, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har goda kunskaper i ett eller flera av de vanligaste CAD-programmen och erfarenhet av CAD ritning. Eftersom arbetet kräver att du läser och skriver mycket teknisk dokumentation måste du ha goda kunskaper i svenska, i såväl tal som i skrift. Möjligen har du intresse för, erfarenhet av och/eller utbildning inom projektledning som gör att du på sikt kan ta ett större ansvar i projekten du arbetar i.
Eftersom tjänsten som CAD-ritare kräver exakthet söker vi dig som är noggrann och som trivs med ett detaljrikt arbete. Som person är du strukturerad och ordningsam. Du trivs i en roll med stort eget ansvar och har högt kvalitetstänk där du kan växla mellan att se både till detaljerna och till helheten. Du är stresstålig, förtroendeingivande och har god förmåga att prioritera.

Alla lediga jobb