TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Campaign Specialist till Fitness24Seven i Lund

Nu söker vi en Campaign Specialist till marknadsavdelningen på Fitness24Seven i Lund!

Tillsammans med ett starkt marknadsteam så kommer du vara nyckelpersonen i att bygga upp och fortsätta utveckla Fitness24Sevens kampanjinsatser.
Vi söker dig som har starkt affärssinne, en nyfikenhet kring kundbeteende och kundernas behov som kan omvandla detta till taktiska planer för att optimera företagets närvaro på marknaden.
Låter detta som en spännande utmaning för dig? Sök jobbet idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här erbjuder vi dig möjligheten att arbeta med marknadsföring inom en verksamhet som brinner för hälsa och träning. I denna tjänst får du stor möjlighet att utvecklas tillsammans med ett härligt och engagerat team som alltid lägger största fokus på kunderna. Självklart får du träna gratis på Fitness24Sevens anläggningar och tillsammans med dina kollegor inspirera varandra och andra till ett mer aktivt hälsosamt liv!

6 v semester
6 v semester
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Gratis träning
Gratis träning
Friskvård
Friskvård

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du har en självgående roll men har även ett nära samarbete med andra team inom företaget både på nationell och internationell nivå. Du kommer att arbeta med företagets Europeiska marknaden vilken idag består av Sverige, Finland, Norge och Polen. Du har även tät kontakt för företagets externa mediabyråer och ingår i ett team på nio personer som jobbar med sälj och marknad och rapporterar till Sales & Marketing Manager. Tjänsten är placerad på Fitness24Sevens huvudkontor i Lund.

 

VEM ÄR DU?

Du har: 

Då tjänsten även innebär kontakter på nationell såväl som internationell nivå så är det viktigt att du talar och skriver god svenska och engelska

Du är:

Alla lediga jobb