TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Category Manager till ett längre konsultuppdrag

Vill du jobba i en strategisk roll som Category Manager i Landskrona? Nu finns möjligheten till ett längre konsultuppdrag.

Lockas du av att jobba med tekniska produkter och tycker om att jobba i en roll med många kontaktytor? Har du tidigare erfarenhet av att jobba som kategorichef eller kanske som inköpare? Nu finns möjligheten till ett längre konsultuppdrag i Landskrona med start i mitten av oktober.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som konsult hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Hos oss kommer du:

Trivas på jobbet! Våra konsulter 2019 gav oss ett nöjdhetsindex (Employee Net Promoter Score) på 55 i samband med årets medarbetarundersökning. En siffra som motsvarar "världsklass".
Personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef – allt för att du ska få utvecklade uppdrag där din kompetens och person kommer till sin rätt.
Knipa en plats i vårt nätverk med andra TNG-konsulter.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd av TNG och uthyrd till det aktuella företaget. Uppdraget förväntas starta i mitten av oktober och pågå till slutet av september 2024.

Din arbetsplats är i Landskrona. 

Våra förväntningar

Vi tror att du som söker har ett kommersiellt mindset och erfarenhet av att förhandla. Rollen ställer krav på att du är kommunikativ och lösningsorienterad och då du har internationella kontaktytor behöver du kunna kommunicera på både svenska och engelska. Du är van att arbeta i MS verktyg  – Excel, Power Point, SharePoint, Power BI, etc.

Vidare är det meriterande om du är har ett tekniskt intresse och har arbetat i SAP/S4 Hana. 

Alla lediga jobb