TNG
Category Specialist på Staples Branding Solutions

Category Specialist på Staples Branding Solutions

Vill du driva en anbudsprocess och har kunskap om produkter och leverantörer inom branschen? Sök till Staples Branding Solutions!

Arbetsgivare Branding Solutions
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2021-01-03
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats
Friskvård Friskvård
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Martin Andersson
Vi anonymiserar ditt namn eftersom det inte säger något om din framtida arbetsprestation.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Andersson

031-761 22 21

Vill du driva en anbudsprocess och har kunskap om produkter och leverantörer inom branschen? Sök till Staples Branding Solutions!

Nu kan du bli en del av vårt Staples Branding Solutions-team i Mölndal och som produkt och leverantörspecialist har du fokus på våra anbud inom produktmedia och arbetskläder. Som specialist kommer du att ansvara för val av artiklar, inköpsstrategier, leverantörer och leveransuppsättningar.

Staples Branding Solutions är ett eget affärsområde inom Staples Solutions som erbjuder företag och organisationer arbetskläder, profilkläder, produktmedia, trycksaker och lifestyle-produkter. För att vi skall fortsätta växa söker vi nu dig med bred branschkunskap kombinerat med driv, engagemang och en vilja att förändra branschen!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Staples Branding Solutions befinner sig i en väldigt expansiv fas med mycket spännande möjligheter för rätt person. Vi erbjuder dig ett företag som ligger i framkant och vi återfinns i alla fyra nordiska länder. Som Category specialist blir du den som leder oss till ett vinnande anbud i offentliga och privata upphandlingar.

Staples Corporate Responsibility (CR) arbete omfattar vårt engagemang i det samhällsansvar vi har som företag. Staples CR är uppbyggt kring tre grundpelare - samhälle, miljö och etik - och uttrycker vår önskan att bidra till inkluderande samhälle, praktisera god affärsetik samt ta ansvar för miljön.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Driva arbetet med artikelsättningen av anbudet tillsammans med en anbudsspecialist, från förfrågan till  sign-off där kundens pris & leverans presenteras. Under hela processen arbetar du nära vår LOB-manager och Anbudsspecialist. Du är även med i framtagandet av våra strategiska planer för att öka lönsamheten på kunden.
  • Du arbetar med vår leveranstörsbas samt har stor insyn i lagerhanteringssystem, affärssystem och webshops-system för att forma den strategiskt bästa affären vid varje nytt anbud utefter den specifika kundens behov och krav.
  • Du administrerar alla uppgifter rörande artikelsättning, e-comlösningar och implementering inför ett anbud och skriver även informativ text om Branding Solutions och referenskunder för att säkerställa anbudets korrekthet.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Staples Branding Solutions har kontor i Mölndal, men möjlighet finns att arbeta från Staples Swedens huvudkontor som är placerat i Borås. Dagligen arbetar du nära medarbetarna på Staples Branding Solutions och vårt anbudsteam i Borås och du rapporterar till Sourcing & Product portfolio Manager. I rollen kommer du ansvara för att skall-, kvalitets- och miljökrav uppfylls, dels utifrån kundens krav men också utifrån Staples interna policyer och riktlinjer avseende kravspecifikationer. Det är nytt för oss att få en Category specialist men arbetsmomenten och processen finns internt. Tjänsten förväntas tillträda under kvartal ett 2021.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi tror att du kommer att lyckas hos oss om du tidigare har arbetat inom produktmedia eller profilkläder. Kanske i en roll som administratör med inköp och upphandlingar inom LOU, eller kanske som Account Manager med fokus på försäljning. Vi ser det också som mycket meriterande om du har kunskap inom produktion och en stor förståelse för våra produkter samt olika artiklar från våra leverantörer. Rollen innehåller mycket administration och du hanterar därför program som Office 365, Teams och Excel utmärkt. Du har också en bra förmåga att utrycka dig förklarande på svenska och engelska.

Som person har du förmåga att hantera tighta tidsschema och deadlines gentemot våra leverantörer och samtidigt behålla fokus på detaljer och ett brett strategiskt tänk. Du har också en förmåga att analysera och planera affärscase ur ett vinstdrivande perspektiv vilket kräver en stor analytisk förmåga.

Branding Solutions

Branding Solutions

Staples Branding Solutions är ett eget affärsområde inom Staples Solutions som erbjuder företag och organisationer arbetskläder, profilkläder, produktmedia, trycksaker och lifestyle-produkter. Staples Branding Solutions är idag väldigt framgångsrika och omsatte ca 240MSEK år 2019 men har målsättningar att bli betydligt större än så och vi befinner oss i en väldigt expansiv fas med mycket roliga möjligheter för rätt person. Idag så återfinns Staples Branding Solutions i alla fyra nordiska länder och är totalt runt 35 anställda.

Arbetsgivare Branding Solutions
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-01-03
Martin Andersson
Du vet väl om att vi jobbar helt med fördomsfri rekrytering?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Andersson

031-761 22 21

Räkna ut avståndet till jobbet

Bäckstensgatan 9, Mölndal