TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Category Specialist på Staples Branding Solutions

Vill du driva en anbudsprocess och har kunskap om produkter och leverantörer inom branschen? Sök till Staples Branding Solutions!

Nu kan du bli en del av vårt Staples Branding Solutions-team i Mölndal och som produkt och leverantörspecialist har du fokus på våra anbud inom produktmedia och arbetskläder. Som specialist kommer du att ansvara för val av artiklar, inköpsstrategier, leverantörer och leveransuppsättningar.

Staples Branding Solutions är ett eget affärsområde inom Staples Solutions som erbjuder företag och organisationer arbetskläder, profilkläder, produktmedia, trycksaker och lifestyle-produkter. För att vi skall fortsätta växa söker vi nu dig med bred branschkunskap kombinerat med driv, engagemang och en vilja att förändra branschen!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Staples Branding Solutions befinner sig i en väldigt expansiv fas med mycket spännande möjligheter för rätt person. Vi erbjuder dig ett företag som ligger i framkant och vi återfinns i alla fyra nordiska länder. Som Category specialist blir du den som leder oss till ett vinnande anbud i offentliga och privata upphandlingar.

Staples Corporate Responsibility (CR) arbete omfattar vårt engagemang i det samhällsansvar vi har som företag. Staples CR är uppbyggt kring tre grundpelare - samhälle, miljö och etik - och uttrycker vår önskan att bidra till inkluderande samhälle, praktisera god affärsetik samt ta ansvar för miljön.

Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Staples Branding Solutions har kontor i Mölndal, men möjlighet finns att arbeta från Staples Swedens huvudkontor som är placerat i Borås. Dagligen arbetar du nära medarbetarna på Staples Branding Solutions och vårt anbudsteam i Borås och du rapporterar till Sourcing & Product portfolio Manager. I rollen kommer du ansvara för att skall-, kvalitets- och miljökrav uppfylls, dels utifrån kundens krav men också utifrån Staples interna policyer och riktlinjer avseende kravspecifikationer. Det är nytt för oss att få en Category specialist men arbetsmomenten och processen finns internt. Tjänsten förväntas tillträda under kvartal ett 2021.

VEM ÄR DU?

Vi tror att du kommer att lyckas hos oss om du tidigare har arbetat inom produktmedia eller profilkläder. Kanske i en roll som administratör med inköp och upphandlingar inom LOU, eller kanske som Account Manager med fokus på försäljning. Vi ser det också som mycket meriterande om du har kunskap inom produktion och en stor förståelse för våra produkter samt olika artiklar från våra leverantörer. Rollen innehåller mycket administration och du hanterar därför program som Office 365, Teams och Excel utmärkt. Du har också en bra förmåga att utrycka dig förklarande på svenska och engelska.

Som person har du förmåga att hantera tighta tidsschema och deadlines gentemot våra leverantörer och samtidigt behålla fokus på detaljer och ett brett strategiskt tänk. Du har också en förmåga att analysera och planera affärscase ur ett vinstdrivande perspektiv vilket kräver en stor analytisk förmåga.

Alla lediga jobb