TNG
Cellbes i Stockholm City söker Webbutvecklare

Cellbes i Stockholm City söker Webbutvecklare

Vi söker en tekniknyfiken Webbutvecklare, gärna frontend, till e-handelsbolaget Cellbes i Stockholm (Östermalm).

Arbetsgivare Cellbes
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-06-05
Ny Teknik Ny Teknik
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Utbildnings&shybudget Utbildnings­budget
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats
Alexandra Örnhall
Du vet väl om att vi jobbar helt med fördomsfri rekrytering?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Alexandra Örnhall

0725240635

Vi söker en tekniknyfiken Webbutvecklare, gärna frontend, till e-handelsbolaget Cellbes i Stockholm (Östermalm).

Att utvecklas är både roligt och ett måste i denna bransch, därför kompetensutvecklar Cellbes sina utvecklare kontinuerligt både genom kurser och konferenser och självstudier, något som kommer vara en självklarhet även för dig i din vardag.

Cellbes är en av norra Europas ledande distans/e-handelsbolag och ingår i koncernen Consortio Fashion Group AB (tillsammans med Bubbleroom och Haléns). Sortimentet tas fram med kvinnan i fokus och består av dam-, herr- och heminredningsprodukter. Cellbes satsar på e-handel med modekonsumenten och hennes upplevelse i fokus!

VI ERBJUDER DIG

VI ERBJUDER DIG

  • En mogen teknikstack där allt är på plats för deploys och där du ges stor frihet i att vidareutveckla plattformen med tekniker så som .net Core, C# och TypeScript, samt ramverk och paket med bland annat React, WebPack, Knockout, AutoFaq, EasyNetQ, Nest, m.fl.
  • Möjligheten att arbeta med en plattform byggd på en servicearkitektur med RabbitMQ. Givetvis finns en automatiserad CI/CD lösning där det produktionssätts ny kod utan nedtid. Vissa säger DevOps, vi kallar det ett skönt arbetssätt!
  • Du erbjuds även kollegor med lång erfarenhet av e-handel och prestanda-krävande system som gärna par programmerar och delar med sig av sina kunskaper till varandra inom teamet.
DET HÄR GÖR DU HOS OSS

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

  • Webbutveckling och programmering primärt i C# och TypeScript. Nyutveckla och förbättra systemövergripande funktioner nu och för framtiden.
  • Hitta förbättringspotential och implementera dessa förbättringar samt diskutera fram den mest optimala lösning ihop med kollegorna i teamet.
  • Vara högst delaktig i att vidareutveckla plattformen och de tekniska ramverken där dina idéer och initiativ kommer vara uppskattade och högt efterfrågad.
  • Bygga "hjälp-verktyg" för att minimera repetitiva uppgifter och driva automatiseringen vidare.
  • Uppgradera servrar och ramverk.
DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du får sitta i fina lokaler centralt i Stockholm, närmare bestämt på Birger Jarlsgatan på Östermalm. Du kommer tillhöra ett familjärt team om (idag) tre utvecklare som alla värderar och respekterar filosofin frihet under ansvar samt har tillgång till flexibla arbetstider.

MER OM DIG

MER OM DIG

Vi söker dig som är bekväm i .NET-stacken och har erfarenhet av samt brinner lite extra för frontendutveckling, gärna i React. Tekniken är det du brinner för och viljan att våga testa nytt är en del av ditt DNA. Har du erfarenhet av e-handel är meriterande men inget krav. Du har någon form av utbildning inom webbutveckling och har tillräckligt med erfarenhet att du direkt kan sätta igång och producera kod. Det är meriterande om du har erfarenhet inom DevOps, Continuous Integration/-Delivery and deployment, molnlösningar inom till exempel Azure, Amazon, Google m.fl samt Microservices-arkitektur. Om inte annat så är det områden som intresserar dig och där du vill utvecklas inom.

Vi tror att du som person är prestigelös och vill vara med att både utvecklas som person men även ta ansvar och driva arbetet/plattformen vidare in i framtiden. Du tror på samarbete inom teamet och är lyhörd inför dina kollegor.
Har du vilja, driv och passion kan du gå långt hos Cellbes!

Cellbes

Cellbes

Cellbes är en av norra Europas ledande distans/e-handelsbolag och ingår i koncernen Consortio Fashion Group AB. Med huvudkontor i Borås har vi närheten kvar till rötterna, där resan började för Cellbes på 50-talet. Sortimentet tas fram med kvinnan i fokus och består av dam-, herr- och heminredningsprodukter. Vi är stolta över att kunna erbjuda samtliga av våra egna damprodukter i ett brett storleksutbud, från strl 34-64. Som komplement till vår egen kollektion erbjuder vi även några väl utvalda externa varumärken. Cellbes satsar på e-handel med modekonsumenten och hennes upplevelse i fokus, men säljer även sina egendesignade varumärken till över 100 butiker i Sverige och Finland. Idag omsätter Cellbes ca 600 MSEK och har direktförsäljning online i 9 länder, med kontor i tre av dessa, samt ett sourcingkontor i Shanghai. Med en fantastisk personalstyrka på ca 200 medarbetare har vi fortsatt vår resa till att bli ett e-handelsföretag med visionen att erbjuda e-handel i världsklass!

Arbetsgivare Cellbes
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-06-05
Alexandra Örnhall
Följ din ansökan så att du får uppleva hur en fördomsfri rekrytering ska gå till. På riktigt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Alexandra Örnhall

0725240635

Räkna ut avståndet till jobbet

Birger Jarlsgatan 10