TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Change Manager till stort IT-bolag i Stockholm!

Har du erfarenhet av Change Management? Till ett stort bolag i Stockholm söker vi nu en Change Manager. Sök här!

Har du erfarenhet av att jobba i enlighet med ITIL? Vill du vara i en central roll och använda dina förmågor att stötta dina kollegor att arbeta processorienterat? Då kan du vara den vi söker till vår kunds Change Management-funktion. Här kommer du jobba som Change Manager och vara med och utveckla IT-processer. Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vår kund är ett stort tech-bolag i Stockholm och du kommer erbjudas en lärorik och utvecklande roll som Change Manager, med stort ansvar för arbetet inom change och release. 

Du kommer att formellt vara anställd av TNG. För oss på TNG är det oerhört viktigt att du som konsult trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Du omfattas också av våra övriga förmåner såsom friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Som konsult på TNG kommer du även ha en dedikerad och engagerad konsultchef vid din sida som har kontinuerlig kontakt med dig, arbetar för att du ska få en önskad utveckling i din yrkesroll samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som Change Manager kommer du att: 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är ett uppdrag som är hos ett stort IT-bolag, med kontor i norra Stockholm. Start sker i augusti och konsultuppdraget pågår till och med februari, med möjlighet till förlängning eller överrekrytering. 

VEM ÄR DU?

För den här rollen söker vi dig som:

Alla lediga jobb