TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Chef för logistik och inköp till Camfil i Trosa

Framgångsrika Trosaföretaget Camfil söker en chef för Logistik och Inköp. Sök jobbet idag!

Vill du jobba med engagerade och innovativa människor i rollen som chef för logistik och inköp på Camfil? Vi erbjuder dig en nyckelroll i detta privatägda företag som är världsledande inom luftfilter. Du blir en viktig länk mellan produktion, lager, inköp och logistik och kommer att ingå i produktionsledningen för verksamheten i Trosa. Har du ett intresse för utveckling av processer och erfarenhet av att driva digitaliseringsprojekt då kan det här vara ditt nästa jobb!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Högts upp på Camfils agenda står medarbetarnas trivsel och att företaget fokuserar på och satsar på rätt saker! Här får du den härliga kombinationen av det lokala, starkt förankrade Trosaföretaget och ett företag som är världsledande inom tillverkning av luftfilter. Globalt får du också över 4000 kollegor vilket ger möjligheter till internationella samarbeten. Tillsammans med chefer och medarbetare på Camfil kommer du jobba för att ständigt utveckla företaget och dess produkter. Camfil strävar efter att ligga i framkant eftersom både chefer och medarbetare är innovativa och ständigt arbetar för att hitta förbättringar av vårt sätt att arbeta.

Betald parkering
Betald parkering
Friskvård
Friskvård
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

På produktionsanläggningen i Trosa jobbar ca 400 personer. Stämningen är familjär och alla känner alla. Som chef för logistik och inköp rapporterar du till Produktionschefen i Trosa och du är en del av hjärtat i verksamheten. 

Du kommer att vara med och driva förändrings- och digitaliseringen i företaget vilket både innebär att utveckla system och processer, men också att få med sig medarbetare att jobba smartare och effektivare.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har erfarenhet av områdena logistik och inköp eftersom det kommer vara dina huvudsakliga ansvarsområden. Det är inom dessa områden du kommer att bidra med din kompetens. Du kommer att ha två chefer som rapporterar till dig varför vi tror att du har tidigare erfarenhet av att vara chef. I din organisation kommer du ha både kollektivanställda och tjänstemän, därför är det bra att ha erfarenhet av detta sedan tidigare. Vi tror också att du har arbetat på ett producerande företag och har insikter från produktionen som du tar med dig in i jobbet på Camfil eftersom produktion, logistik och inköp är tätt sammanflätade.

Du har en akademisk utbildning inom relevanta områden som ekonomi, logistik, produktion eller liknande. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

För att axla rollen som chef för logistik och inköp på bästa sätt har du ett stort intresse för att driva utveckling och digitalisering och du behöver ha ett driv och ett intresse för dessa frågor. Du kommer att få stora möjligheter att påverka och bidra till Camfils fortsatta utveckling och ständiga vilja att förbättras. 

 

Alla lediga jobb