TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Chef Lokalutveckling till Örebro universitet

Har du erfarenhet som projektledare inom bygg? Bra! Sök tjänsten som chef för lokalutveckling på Örebro universitet.

Örebro universitet är ett expansivt lärosäte med många stora byggprojekt på gång. Som chef för lokalutveckling erbjuds du ett stimulerande och omväxlande arbete där du får en roll med stort eget ansvar.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Inom Örebro universitet förväntar vi oss att medarbetarskap genomsyras av mod, ansvar, engagemang och respekt. Mod att vara öppen för utveckling och förändring, ansvar för sin egen arbetsinsats och kvalitet, engagemang att samverka och bidra till utveckling samt respekt genom ett konstruktivt och professionellt förhållningssätt.

Vår ambition är att ha en arbetsplats som präglas av jämställdhet och mångfald.

Friskvård
Friskvård
Träna på arbetstid
Träna på arbetstid
Flextid
Flextid
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Campusavdelningen vid Örebro universitet har som huvudsakligt uppdrag att erbjuda studenter, personal och universitetets olika verksamheter stöd och service inom områden som lokalvård, vaktmästeri och tryckeri- och reproservice mm. Campusavdelningen ansvarar också för lokalplanering och säkerhetsfrågor.
Enheten för lokalutveckling är en av tre enheter inom avdelningen. Enheten ansvarar för att driva och genomföra lokalutvecklingsprojekt vid universitetet. I det ingår att ansvara för planering, projektering samt genomförande av nybyggnation, ombyggnationer samt inredningsprojekt.

Exempel på arbetsuppgifter:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Verksamhet bedrivs även i Grythyttan, Karlskoga och på universitetets campusområde vid USÖ, vilket innebär resor i tjänsten som kräver att du har körkort. Enheten består i dagsläget av fem personer.

VEM ÄR DU?

Du har en bakgrund inom byggprojektering, arkitektur, projektledning eller likvärdigt. Du behöver vara driven, serviceminded och lösningsfokuserad. Du ska också vilja utveckla enheten till att bli en väl fungerande enhet och en naturlig del i campusavdelningen och universitetet.
Du ska ha en dokumenterad erfarenhet av att arbetsleda, samordna och att planera både små och stora byggprojekt med allt som det innebär. Det betyder att du är strukturerad och har förmågan att prioritera ditt arbete. Du är kommunikativ och har lätt för att engagera andra. Du har en positiv inställning, är prestigelös, självgående och van att ta eget ansvar. Det är viktigt att du är lyhörd och har ett professionellt förhållningssätt inför universitetets olika verksamheters behov. 

Relevant utbildning kan vara ingenjörsutbildning eller likvärdigt. Ett krav är tidigare ledarerfarenhet med personalansvar. Meriterande är om du har arbetat inom statlig eller offentlig verksamhet. Personliga egenskaper väger dock tungt.
Du kan formulera dig väl i tal och skrift på svenska och engelska då vi har både lärare och studenter som vi kommunicerar med på engelska.

Alla lediga jobb