TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Chef till Green Cargos Produktionsskola

Nu söker vi en utvecklingsorienterad erfaren ledare till Green Cargos Produktionsskola

Green Cargo har sina rötter i den svenska tågtrafikens ursprung och är Sveriges mest erfarna aktör inom järnvägslogistik och en viktig del av det skandinaviska näringslivet. Nu har du chansen att vara med och påverka företagets fortsatta utvecklingsresa i en roll där du får ansvaret för att driva Produktionsskolan mot den framtagna visionen och verksamhetsmål.
Produktionsskolan utbildar lokförare och bangårdspersonal med lärarledda klasser i Borlänge. E-utbildning finns också idag men visionen är att utöka denna samt att utveckla användandet av simulatorer och VR-teknik. På Produktionsskolan i Borlänge finns idag åtta kompetenta medarbetare och planen är att ytterligare medarbetare ska anställas inom kort.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Green Cargo står för hållbar logistik och ser till att transporter utförs med minimal klimatpåverkan, goda arbetsvillkor för personalen och med hög säkerhet. Green Cargo har ett systematiskt förbättringsarbete där miljö, kvalitet och arbetsmiljö hanteras.

6 v semester
6 v semester
Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Löne&shyutveckling
Löne­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du ansvarar för att leda arbetet med kompetensförsörjning och kompetensutveckling för vår produktionspersonal. Du leder Produktionsskolans medarbetare i arbetet att:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Placeringsort kan vara Hallsberg, Solna eller Borlänge. Resor inom Sverige förekommer.

VEM ÄR DU?

Du har en högskoleexamen eller motsvarande erfarenhet och förståelse för tillståndspliktig verksamhet. Det är meriterande om du har erfarenhet av pedagogisk verksamhet och förändringsledning. Du är strukturerad och har god förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska, både i tal och skrift. Vidare har du goda kunskaper i Office-paketet.

Alla lediga jobb