TNG
Chef till Memira Eyecenter i Umeå
Detta jobb ligger som Förhandsgranskning

Chef till Memira Eyecenter i Umeå

Vill du jobba med att utveckla och leda Memira Eyecenter i Umeå, Luleå och Sundsvall?

Arbetsgivare TNG Lead
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2021-10-28
6 v semester 6 v semester
Träna på arbetstid Träna på arbetstid
Friskvård Friskvård
Sjukvårds&shyforsakring Sjukvårds­forsakring
Daniel Johansson Falk
Hos oss söker du jobb utan personligt brev, ålder eller bild – fördomsfritt helt enkelt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Daniel Johansson Falk

0728573528

Vill du jobba med att utveckla och leda Memira Eyecenter i Umeå, Luleå och Sundsvall?

Här du får du vara med på resan att förändra människors ögonhälsa och bidra till deras välmående. Vi söker nu dig som vill leda och utveckla Memira Eyecenter i Umeå, Luleå och Sundsvall. I jobbet ingår också att jobba nära Memiras två samarbetspartnerns i regionen.

Detta är en fantastiskt möjlighet för dig som vill jobba operativt i den dagliga driften av verksamheterna men också se till helheten i regionen och leda kliniker genom andra. Du kommer trivas om du drivs av att leverera resultat och vill göra det med kundupplevelsen i fokus!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Memira Eyecenter erbjuds du en varierande roll, där du har som största fokus att förvalta och driva regionen framåt. Memira Eyecenter är marknadsledande i Norden och utgör en betydande skillnad för sina kunders välmående, med fokus på ögon och synkorrigering.

Som chef på Memira Eyecenter arbetar du i en expansiv organisation som är i centrum av en inflytelserik och ständigt utvecklande bransch. Förutom detta är du också en del av ett generöst bolag som anordnar roliga aktiviteter och som har förmåner som friskvårdsbidrag, tjänstepension och 30 dagars semester.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I denna roll är du personalansvarig för ett team med ca fem medarbetare fördelade på tre kliniker. Du ansvarar också för två samarbetspartners där din uppgift är att se till att allt fungerar, beläggningsgraden är på en bra nivå och att de följer de riktlinjer som Meimra har satt upp. Du har en hög servicenivå gentemot medarbetare och kunder, samt säkerställer kontinuerligt patient, kvalitet- och affärsfokus i varje aktivitet.

Exempel på arbetsuppgifter

  • Leda och fördela arbetet
  • Motivera och inspirera hela kliniken att maximera försäljningen
  • Ansvara för verksamheternas dagliga drift
  • Ansvara för nyckeltal, KPI:er och budget
  • Säkerställa förstklassig service genom hela kundcykeln
  • Förvalta och utveckla affärsmässiga samarbeten i regionen
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du utgår från kliniken i Umeå och är resultat- personalansvarig för alla tre kliniker. I Umeå agerar du som klinikansvarig och ansvarar för att ta emot kunder, boka in besök och se till att kliniken når sina mål. I Luleå och Sundsvall har du personalansvar för en klinikansvarig och en optiker på respektive ort. Här jobbar med att coacha, motivera och skapa rätt förutsättningar för att de ska leverera så bra resultat och service som möjligt. 

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med 6 månaders provanställning. Du jobbar kliniktider med viss möjlighet till flexibilitet.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Här trivs du om du är van att arbeta proaktivt och har lätt för att se lösningar. Eftersom det är tre kliniker och två samarbetspartners du ansvarar för måste du tycka det är roligt att koordinera, se helheten och optimera resurserna. Du har en vilja och ett driv att leverera resultat och sprida detta till dina medarbetare så ni jobbar mot samma mål. Som ledare anpassar du dig efter situationen och vågar ställa krav på din personal eller samarbetspartners när det behövs.  

Vidare tror vi att du:

  • Har jobbat i en verksamhetsnära och ledande roll tidigare, med vana av att fatta affärsmässiga och organisatoriska beslut
  • Har erfarenhet inom försäljning
  • Van att jobba med kundupplevelse och ge service som alltid överträffar förväntningarna
  • Jobbat med ekonomisk uppföljning och rapporter/nyckeltal
TNG Lead

TNG Lead

Memira Eyecenter är idag Nordens ledande aktör inom ögonlaser och linsbyten med ett helhetserbjudande inom syn och ögonhälsa. Visionen är att bli ”the eye partner for life” och bli det självklara valet för allt som rör ögat. Memirakoncernen omsätter idag ca 600 MSEK och är 240 anställda och finns idag i Sverige, Norge, Danmark och Nederländerna. Sammantaget har våra kirurger en samlad erfarenhet på över en halv miljon ögonoperationer. Under de senaste åren har Memira expanderat organiskt via förvärv inom såväl ögonsjukvård som optik. Detta gör att vi nu har ett komplett erbjudande inom synkorrigering och ögonhälsa – ett unikt erbjudande som vi vill erbjuda på fler orter i Skandinavien. Här finns din chans att vara med på resan! Läs mer på www.memira.se

Arbetsgivare TNG Lead
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-10-28
Daniel Johansson Falk
Ålder har inget med kompetens att göra. Så vi frågar inte efter den!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Daniel Johansson Falk

0728573528

Räkna ut avståndet till jobbet

Nygatan 18