TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Chef till teknikavdelningen på Euromaint

Till Euromaint i Stockholm söker vi dig som vill arbeta som chef med den absolut senaste tekniken inom järnväg.

Lockas du av en strategiskt viktig roll i en platt och kundnära organisation? Har du tidigare erfarenhet som chef och kunskaper inom Lean Production? För rekrytering till Euromaint söker vi dig som vill arbeta som teknikchef inom affärsområdet SJ. Som teknikchef får du tillsammans med dina 10 kompetenta medarbetare arbeta med den absolut senaste tekniken inom järnvägsfordon. I rollen arbetar du kundnära, leder och styr affärsenhetens tre tekniska discipliner: fordonsteknik, produktionsteknik samt anläggningsförvaltning.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande roll där du får möjlighet att arbeta tätt tillsammans med kompetenta kollegor och kunder i ett företag som arbetar med teknik och underhåll i framkant. EuroMaint har ett positivt affärsläge och ser ljust på framtiden.  

Ny teknik
Ny teknik
6 v semester
6 v semester
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du har direkt personalansvar för 10 medarbetare som finns på flera orter i landet. Du rapporterar till chefen för affärsenhet SJ och ingår i affärsenhetens ledning. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en civil- eller högskoleingenjörsutbildning och mångårig erfarenhet som ledare inom en teknikorganisation. Du har sannolikt tidigare haft eget budgetansvar och har goda kunskaper inom Lean Production eller motsvarande. Meriterande är tidigare erfarenhet från underhåll inom järnväg- eller flygindustrin.

Som person är du duktig på att coacha och utveckla andra genom delegering. Du delar av dig av dina tidigare erfarenheter och är duktig på att samarbeta med andra. Vidare är du analytisk,  systematisk och uppnår resultat med hög kvalitet. Då rollen innebär ett nära samarbete med kunden ser och tar du till vara på affärsmöjligheter. 

Du är en van användare av något affärssystem och talar och skriver svenska och engelska obehindrat i tal och skift. 

 

Alla lediga jobb