TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Chef Tjänstelogistik till Ahlsell i Göteborg

Har du erfarenhet av leverans och etablering av kundunika logistiklösningar? Kom och utveckla vår tjänstelogistik på Ahlsell!

Här får du som Chef Tjänstelogistik ett övergripande ansvar för att utveckla och etablera regionens logistiktjänster med byggplatslogistik. Du kommer också verka för att optimera våra transport- och fraktlösningar med fokus på kundnytta och kostnadseffektivitet.

Chef Tjänstelogistik är en ny roll inom region väst och här öppnas möjligheten att vara med och utveckla vår byggplatslogistiksatsning och vår redan fantastiska logistiklösning som skapar värde i våra kunders processer. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Ahlsell är en värderingsstyrd organisation som erbjuder sina medarbetare utveckling och mycket god arbetsmiljö. Hos oss är atmosfären kamratlig, möjligheterna att påverka stora och du kan genom din kompetens utveckla vår region att nå fortsatta framgångar. Då vi är ett försäljningsinriktat företag har vi ett tempo och framåtdriv i organisationen. Tillsammans tar vi ansvar för att nå uppsatta mål. Våra anställda erbjuds ett generöst förmånspaket. Det inkluderar tjänstebil, flexibelt kontor, friskvårdsbidrag och tjänstepension.

6 v semester
6 v semester
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänstebil
Tjänstebil
Friskvård
Friskvård

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Du kommer att arbeta operativt med att etablera kundunika logistiklösningar i olika projekt tillsammans med kundansvarig säljare samt identifiera och driftsätta nya affärsmöjligheter. (Du verkar för "One Ahlsell" genom att ta och ge stöd med interna medarbetare, exempelvis från kundansvariga säljare, samarbete med lagercentrum i Hallsberg, Central Etableringsansvarig av Flexibla förråd, Specialistsäljare och andra KAM-kollegor.)

Chef Tjänstelogistik är en del av den regionala ledningsgruppen i väst och du rapporterar till Regionchefen. Det finns också en centralt ansvarig Chef Bygglogistik och rollen finns även i Ahlsells sju andra regioner så du kommer vara del av ett nätverk med Chef Tjänstelogistik i landet. Tjänsten är en tillsvidareanställning med fri placering på något av våra Ahlsellkontor i regionen. 

VEM ÄR DU?

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter av att leverera och etablera logistiklösningar eller tjänster, gärna inom byggplatslogistik eller liknande. Troligtvis arbetar du i idag i en verksamhetsnära roll och har god förståelse för byggplatslogistik och för helheten i ett byggprojekt. Du är van att stödja säljare vid införsäljning av logistiklösningar och agera problemlösare vid utmaningar i projekt. Du gillar att aktivt delta i organisationens affärsplanering och verksamhetsplaner och utvecklar självständigt dina logistikleverantörer och olika terminallösningar.

Dina erfarenheter av ledarskap kan komma från en chefsroll eller projektledarroll, alternativt liknande. Viktigast är att du trivs i ledarrollen och att du är intresserad av att både utveckla dig själv och andra. Du behöver också vara tydlig i din kommunikation, lyhörd och skicklig på att leda samarbeten av olika slag. Du är också modern i ditt sätt att hantera system, programvara och digitala verktyg. Vi tror att du motiveras och gillar utmaningen av att skapa långsiktiga lönsamma affärer. 

Alla lediga jobb