TNG
Chefs- och kontorsassistent till Purac i Lund

Chefs- och kontorsassistent till Purac i Lund

Har du erfarenhet av breda assisterande och administrativa roller? Trivs du i en prestigelös och samarbetsinriktad kultur?

Arbetsgivare Purac AB
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2020-01-22
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Friskvård Friskvård
Frukost Frukost
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Angelina Nilsson
Vi anonymiserar ditt namn eftersom det inte säger något om din framtida arbetsprestation.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Angelina Nilsson

0768384163

Har du erfarenhet av breda assisterande och administrativa roller? Trivs du i en prestigelös och samarbetsinriktad kultur?

Purac i Lund söker nu en serviceinriktad administratör som kommer assistera VD, ledningsgrupp och övriga chefer inom bolaget samt ansvara för administrationen och servicen på kontoret i Lund. Du ges möjlighet till en betydelsefull och självständig roll där din servande förmåga och proaktivitet kommer att värderas högt. Hos oss får du chans att arbeta på ett internationellt företag som genom sina miljötekniska lösningar bidrar till en mer hållbar värld. Är du en positiv person som gillar att sätta guldkant på andras vardag? Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Rent vatten, porlande friskt ur kranen - klimatsmart och hälsosamt! En självklarhet för oss, men långt ifrån alla. Puracs lösningar inom vattenrening, avlopp och biogas möter en stor efterfrågan globalt. För att administrativt avlasta chefer och kontoret skapar vi nu denna nya roll. Rollen är bred och arbetsuppgifterna varierande, men har tyngdpunkt på service och administration. Vi är ett familjärt företag med en prestigelös och familjär kultur där vi tillsammans strävar efter att nå uppsatta mål. Som anställd hos oss har du bra förmåner så som arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag och kollektivavtal. Våra värdeord är Engagemang, Förtroende och Glädje vilka vi hoppas att du känner att du delar.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som chefs- och kontorsassistent kommer du att ha en bred roll. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:

  • Assistera VD och ledningsgrupp med att koordinera och kalla till möten samt vid behov förbereda lokaler.
  • Support kring sammanställning av material till månadsrapport och styrelsemöten.
  • Support inför styrelsemöten med bland annat resor, hotell, visum etc.
  • Ansvara för kontor och reception. Möta kontorsgäster med högsta service såväl som att ansvara för att kontoret är trivsamt och välkomnande. Du ser till att frukosten är framme, fikan är inköpt och tar egna initiativ för att göra kontoret till en arbetsplats man vill arbeta på.
  • Vara kontaktperson för externa partners för IT, växel, fastighet, resebyrå, fraktbolag, tjänstebilar etc.
  • Arbeta med HR-administration så som registrering och uppdateringar i HR-systemet.
  • Koordinera intervjuer vid rekryteringar och hantera det praktiska kopplat till onboarding av nya medarbetare.
  • Uppdateringar intranät och mindre uppdateringar på hemsidan.
  • Allmänna kontorssysslor.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Vi på Purac är ca 110 anställda i Sverige. Vi har även kontor i Norge, Sri Lanka och Kina. Du kommer att arbeta på vårt huvudkontor i Lund där vi idag arbetar ca 60 personer. 

 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som brinner för att ge service till andra och som har en god administrativ förmåga. Du trivs med interna som externa kontaktytor. Du har ett självständigt sätt och tar ansvar för dina uppgifter. Då du kommer att arbeta med en bredd av arbetsuppgifter söker vi dig med ett systematiskt och noggrant arbetssätt. Du trivs bra i en prestigelös och samarbetsinriktad miljö där man tillsammans når mål. Då du kommer att arbeta med känslig information, söker vi dig med hög integritet.

Vi söker dig med flerårig erfarenhet av assisterande roller där du haft en bredd av arbetsuppgifter. Du har i grunden en gymnasial utbildning. I rollen kommer du att arbeta med administration i flera olika system, varför vi söker dig med en god system- och datorvana. Du har en god kunskap i Office-paketet. Då du kommer att kommunicera på både svenska och engelska i denna roll, söker vi dig med goda kunskaper i båda språken. Du har B-körkort.

Purac AB

Purac AB

Purac - 60 år av kunskap, erfarenhet och glädje

Purac AB är en privatägd svensk koncern som erbjuder entreprenader och service för vattenrening och biogasproduktion där miljön är i fokus. Vi är etablerade i Skandinavien och Asien och har hittills genomfört mer än 4000 entreprenader i 70 länder över hela världen. Med en omsättning på drygt 850 miljoner är Purac AB ett ledande företag inom sitt område.

Våra lösningar designas med hjälp av de senaste IT-verktygen, metoderna och teknikerna. Därefter levererar, bygger och driftsätter vi anläggningar för industriella och kommunala kunder världen över.

Purac är en arbetsplats som präglas av samarbete, transparens och prestigelöshet. Vi är stöttande, hjälpsamma och ärliga mot varandra. Hos oss får du omsätta dina goda idéer i praktiken men också möjlighet att lära av dina misstag. I slutändan delar vi känslan att se resultatet och säga: det här har jag varit med och skapat!

Arbetsgivare Purac AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-01-22
Angelina Nilsson
Hos oss går fakta och kompetens före magkänsla, ålder, namn, kön och bakgrund.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Angelina Nilsson

0768384163

Räkna ut avståndet till jobbet

Traktorvägen 11, Lund