TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Chefs- och kontorsassistent till Purac i Lund

Har du erfarenhet av breda assisterande och administrativa roller? Trivs du i en prestigelös och samarbetsinriktad kultur?

Purac i Lund söker nu en serviceinriktad administratör som kommer assistera VD, ledningsgrupp och övriga chefer inom bolaget samt ansvara för administrationen och servicen på kontoret i Lund. Du ges möjlighet till en betydelsefull och självständig roll där din servande förmåga och proaktivitet kommer att värderas högt. Hos oss får du chans att arbeta på ett internationellt företag som genom sina miljötekniska lösningar bidrar till en mer hållbar värld. Är du en positiv person som gillar att sätta guldkant på andras vardag? Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Rent vatten, porlande friskt ur kranen - klimatsmart och hälsosamt! En självklarhet för oss, men långt ifrån alla. Puracs lösningar inom vattenrening, avlopp och biogas möter en stor efterfrågan globalt. För att administrativt avlasta chefer och kontoret skapar vi nu denna nya roll. Rollen är bred och arbetsuppgifterna varierande, men har tyngdpunkt på service och administration. Vi är ett familjärt företag med en prestigelös och familjär kultur där vi tillsammans strävar efter att nå uppsatta mål. Som anställd hos oss har du bra förmåner så som arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag och kollektivavtal. Våra värdeord är Engagemang, Förtroende och Glädje vilka vi hoppas att du känner att du delar.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Frukost
Frukost
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som chefs- och kontorsassistent kommer du att ha en bred roll. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Vi på Purac är ca 110 anställda i Sverige. Vi har även kontor i Norge, Sri Lanka och Kina. Du kommer att arbeta på vårt huvudkontor i Lund där vi idag arbetar ca 60 personer. 

 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som brinner för att ge service till andra och som har en god administrativ förmåga. Du trivs med interna som externa kontaktytor. Du har ett självständigt sätt och tar ansvar för dina uppgifter. Då du kommer att arbeta med en bredd av arbetsuppgifter söker vi dig med ett systematiskt och noggrant arbetssätt. Du trivs bra i en prestigelös och samarbetsinriktad miljö där man tillsammans når mål. Då du kommer att arbeta med känslig information, söker vi dig med hög integritet.

Vi söker dig med flerårig erfarenhet av assisterande roller där du haft en bredd av arbetsuppgifter. Du har i grunden en gymnasial utbildning. I rollen kommer du att arbeta med administration i flera olika system, varför vi söker dig med en god system- och datorvana. Du har en god kunskap i Office-paketet. Då du kommer att kommunicera på både svenska och engelska i denna roll, söker vi dig med goda kunskaper i båda språken. Du har B-körkort.

Alla lediga jobb