TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Chief AML Officer till DLL i Stockholm

Är du en ledare inom AML och är ute efter nästa steg i karriären? Vi rekryterar till finansbolaget DLL i Stockholm. Sök här!

Vi rekryterar just nu en Chief AML Officer till DLL – det globala bolaget som skräddarsyr finansieringslösningar mot företagskunder. Här kommer du få leda ett team som dagligen gör analyser och riskbedömningar inom AML och som bidrar till en säkrare och tryggare värld.

Har du erfarenhet inom finans, är en motiverande ledare för andra och dessutom brinner för penningtvättsanalyser? Då är detta jobb för dig – varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På DLL erbjuds du en bred roll med mycket ansvar och möjlighet att utveckla arbetet inom AML och compliance och bidrar till ett säkert och tryggt samhälle. Förutom att få jobba i en central roll kommer du också vara en del av ett bolag som värnar om sina anställda. Du kommer att:

Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Centralt kontor
Centralt kontor
6 v semester
6 v semester
Friskvård
Friskvård

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DLL är ett globalt bolag som jobbar med att skapa flexibla finansieringslösningar för kunder inom olika branscher – b la Office Technology, hälso- och sjukvård, entreprenad, transport m.m.

Som Chief AML Officer kommer du leda ett team som ansvarar för arbetet inom övervakning och rapportering av ärenden som rör AML. Du kommer också jobba en del operativt med ärenden inom AML.

Du kommer att:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I rollen som Chief AML Officer på DLL kommer du leda ett nybildat och engagerat team som jobbar med AML-frågor på nordisk nivå. Du är också en del av ett team inom Management Risk som består av kreditcheferna från de andra nordiska länderna. Du kommer att rapportera till riskchefen för Norden.

Detta är en rekrytering som startar efter överenskommelse, men gärna så snart som möjligt. Dina arbetstider är kontorstider, med möjlighet till viss flexibilitet. Kontoret ligger i fina lokaler på Birger Jarlsgatan i Stockholm.

VEM ÄR DU?

För rollen som Chief AML Officer söker vi dig som:

Förutom att du är en naturlig ledare som kan stötta och kommunicera med teamet på ett bra sätt, ser vi att du också är analytisk med en god förmåga att se sammanhang och utläsa mönster ur en stor mängd information. Det är också av stor vikt att du är strukturerad och självständig i ditt sätt att jobba. Det är också ett stort plus om du är kreativ och lösningsorienterad, eftersom att du kommer vara med och bygga upp nytänkande, hållbara strukturer för framtiden. 

Alla lediga jobb