TNG
Chief AML Officer till DLL i Stockholm

Chief AML Officer till DLL i Stockholm

Är du en ledare inom AML och är ute efter nästa steg i karriären? Vi rekryterar till finansbolaget DLL i Stockholm. Sök här!

Arbetsgivare De Lage Landen
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-05-27
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Centralt kontor Centralt kontor
6 v semester 6 v semester
Friskvård Friskvård
Therese Goldring
Du vet väl om att vi jobbar helt med fördomsfri rekrytering?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Therese Goldring

070 145 54 51

Är du en ledare inom AML och är ute efter nästa steg i karriären? Vi rekryterar till finansbolaget DLL i Stockholm. Sök här!

Vi rekryterar just nu en Chief AML Officer till DLL – det globala bolaget som skräddarsyr finansieringslösningar mot företagskunder. Här kommer du få leda ett team som dagligen gör analyser och riskbedömningar inom AML och som bidrar till en säkrare och tryggare värld.

Har du erfarenhet inom finans, är en motiverande ledare för andra och dessutom brinner för penningtvättsanalyser? Då är detta jobb för dig – varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På DLL erbjuds du en bred roll med mycket ansvar och möjlighet att utveckla arbetet inom AML och compliance och bidrar till ett säkert och tryggt samhälle. Förutom att få jobba i en central roll kommer du också vara en del av ett bolag som värnar om sina anställda. Du kommer att:

 • Jobba på ett centralt kontor (ett stenkast från Stureplan)
 • Tillgång till generösa program inom hälsa och välbefinnande
 • Två arbetsdagar per år för att jobba med volontärarbete
 • Karriärmöjligheter: online-lärande och utvecklingsprogram
 • Ha kollektivavtal med attraktiva pensions- och försäkringspaket
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DLL är ett globalt bolag som jobbar med att skapa flexibla finansieringslösningar för kunder inom olika branscher – b la Office Technology, hälso- och sjukvård, entreprenad, transport m.m.

Som Chief AML Officer kommer du leda ett team som ansvarar för arbetet inom övervakning och rapportering av ärenden som rör AML. Du kommer också jobba en del operativt med ärenden inom AML.

Du kommer att:

 • Ha personalansvar för teamet och ansvara för att teamet jobbar på ett effektivt och bra sätt
 • Sätta upp riktlinjer och guidelines för hur ni ska jobba, samt följa upp och kvalitetssäkra riskbedömningarna
 • Vara stöd till chefer och andra avdelningar inom AML
 • Sammanställa underlag, rapportera och presentera vidare riskbedömning internt
 • Göra egna utredningar och analyser av AML-ärenden (som ligger utanför det vanliga flödet)
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I rollen som Chief AML Officer på DLL kommer du leda ett nybildat och engagerat team som jobbar med AML-frågor på nordisk nivå. Du är också en del av ett team inom Management Risk som består av kreditcheferna från de andra nordiska länderna. Du kommer att rapportera till riskchefen för Norden.

Detta är en rekrytering som startar efter överenskommelse, men gärna så snart som möjligt. Dina arbetstider är kontorstider, med möjlighet till viss flexibilitet. Kontoret ligger i fina lokaler på Birger Jarlsgatan i Stockholm.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För rollen som Chief AML Officer söker vi dig som:

 • har jobbat som chef/ledare sedan tidigare
 • har gedigen erfarenhet av att jobba inom AML och riskbedömningar (för företagskunder)
 • har kunskap om att jobba operativt med fördjupade kundbedömningar
 • är flytande på engelska och svenska (och har du dessutom kunskaper i något annat nordiskt språk är det meriterande)

Förutom att du är en naturlig ledare som kan stötta och kommunicera med teamet på ett bra sätt, ser vi att du också är analytisk med en god förmåga att se sammanhang och utläsa mönster ur en stor mängd information. Det är också av stor vikt att du är strukturerad och självständig i ditt sätt att jobba. Det är också ett stort plus om du är kreativ och lösningsorienterad, eftersom att du kommer vara med och bygga upp nytänkande, hållbara strukturer för framtiden. 

De Lage Landen

De Lage Landen

DLL är ett globalt företag som arbetar med finansieringslösningar. I Norden finns vi representerade i alla fyra nordiska länder: Sverige, Norge, Danmark & Finland. För oss handlar finansiering om mer än att bara låna ut pengar - det handlar om lösningar som skapar värde och som stödjer våra samarbetspartners och slutkunders tillväxt och ambitioner. Vi strävar efter att ge företag nya idéer om hur vi använder våra tillgångar tillsammans istället för att äga dem. Vi gör det möjligt för dig att använda den utrustning du behöver för att bidra till världen på ett meningsfullt sätt, både ekonomiskt och socialt. Genom att se vad som verkligen har betydelse, skapar vi framgångar för dig som partner och kund, men också för oss själva. DLL levererar unika, integrerade finansieringslösningar anpassade till utrustningens livscykel. Vi formar framtiden genom att åstadkomma varaktiga framsteg – både ekonomiska och sociala. På DLL tror vi på genuina samarbeten med kunder och partners. Den typen av samarbeten som bygger på ömsesidigt förtroende och inte bara på siffror. För oss innebär samarbete att se vad som verkligen har betydelse. Vi ser mer än bara en kund och arbetar hårt för att kunna erbjuda innovativa och flexibla finansieringslösningar som passar er.

Arbetsgivare De Lage Landen
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-05-27
Therese Goldring
Vi anonymiserar ditt namn eftersom det inte säger något om din framtida arbetsprestation.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Therese Goldring

070 145 54 51

Räkna ut avståndet till jobbet

BIrger Jarlsgata 43,Stockholm