TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Driven KAM support till Ahlsell i Stockholm

Affärsdriven KAM support till Ahlsells huvudkontor i Stockholm!

Är du en affärsdriven person som motiveras av att självständigt arbeta och vara en nyckelperson internt? Vill du vara med i Ahlsells utveckling och fortsatta framgång? Då tror vi att du är rätt person för tjänsten som KAM support till Ahlsells huvudkontor i Liljeholmen!

Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Ahlsell är en värderingsstyrd organisation som erbjuder sina medarbetare utveckling och mycket god arbetsmiljö. Hos oss är atmosfären kamratlig och möjligheterna att påverka stora. Då vi är ett försäljningsinriktat företag har vi ett tempo och framåtdriv i organisationen.

6 v semester
6 v semester
Friskvård
Friskvård
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen är att ta fram, analyser och summera fakta som generar ett beslutsunderlag mot kund och interna beslutsfattare. Du kommer att vara en viktig kugge i den interna organisationen och kommer att samarbeta nära med Ahlsells KAM och försäljningschefer.

Som KAM Support arbetar du ständigt med att hitta nya effektiva lösningar och tillvägagångssätt som förenklar det dagliga arbetet. Mycket av den info som KAM support arbetar med kopplas till prissättning som i sin tur är helt avgörande för Ahlselss fortsatta framgång.

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Tjänsten är placerad på Ahlsells nyrenoverade huvudkontor i Liljeholmen

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är prestigelös, idérik och drivs av att arbeta självständigt. Det är meriterat om du tidigare arbetat med försäljning, men inget krav. Ytterligare egenskaper som är viktiga för rollen är att du är kommunikativ, har en strukturell förmåga och att du tar ett stort eget ansvar för ditt arbete.

Alla lediga jobb