TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Administratör till teknikföretag i Göteborg

Är du intresserad av teknik och service? Vi söker nu en administratör till marinföretag i Göteborg!

Har du en bakgrund inom teknik eller arbetar som administratör inom teknikbranschen? Här får du en spännande roll på ett internationellt företag som värnar om miljön och arbetar med hållbar utveckling? Nu söker vi en administratör till ett marinföretag i Göteborg! I rollen som "commissioning administrator" får du en viktig funktion där du stöttar commissioning manager i administrativa frågor och andra funktioner såsom serviceingenjörer. Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här får du som commissioning administrator en central roll inom företaget med en bred kontaktyta. Du får möjlighet att bidra till företagets utvecklingsresa samt bidra till utvecklingen av nya processer och rutiner. 

Vidare erbjuds du: 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer ha en administrativ roll där du stöttar olika funktioner inom företaget med information och administration:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd hos TNG och jobbar ute hos vår kund. Tjänsten är på heltid med start omgående och pågår i 6 månader. Företaget verkar internationellt och har engelska som koncernspråk. Du kommer arbeta på ett modernt kontor beläget i Göteborg. 

Som konsult är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss på TNG, därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet av administration och tidigare erfarenhet av tekniska roller, alternativt arbetat som administratör inom teknikföretag. Vidare ser vi att du har erfarenhet av projektarbete och rapportering. Meriterande om du har tidigare erfarenhet från system såsom Dynamics och Smartsheet samt en bakgrund inom det marina. 

Då du kommer ha mycket kontakt i ditt dagliga arbete är det viktigt att du har en god kommunikativ förmåga, både på engelska och svenska då företaget arbetar internationellt. Rollen ställer krav på att du är serviceorienterad, därmed ser vi att du har en god samarbetsförmåga och är lösningsfokuserad. Utöver detta ser vi att du tycker om att arbeta självständigt och strukturerat. 

Alla lediga jobb