TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Compliance Officer till DLL i Stockholm

Har du jobbat med risk och compliance tidigare? De Lage Landen söker en Compliance Officer i Stockholm. Läs mer!

Som Compliance Officer på DLL kommer du att jobba operativt med risk- och compliancefrågor internt. Du har ett stort ansvarsområde och bidrar till verksamhetens fortsatta regelefterlevnad på nordisk nivå. Vill du jobba i en central roll där du kan bidra med dina tidigare erfarenheter inom risk och compliance? Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som Compliance Officer är du en viktig resurs internt som säkerställer regelefterlevnad och kvalitetssäkert arbete inom organisationen. Du erbjuds en bred och ansvarsfull roll på nordisk nivå, där du kommer kunna använda dina kunskaper i frågor kopplade till risk och compliance för att utveckla interna processer och rutiner ytterligare 

Förutom att få jobba i en central roll kommer du också vara en del av ett bolag som värnar om sina anställda. Du kommer att:

De Lage Landen är ett finansbolag med huvudkontor i Nederländerna och där Stockholmskontoret utgör det nordiska huvudkontoret. Det är också ett av få bolag inom leasing och finans som finns representerade i nästan alla världsdelar.

Centralt kontor
Centralt kontor
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Rollen är en bred och rådgivande funktion i compliance frågor på olika nivåer. I korta drag kommer din tjänst innefatta:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du är en del av De Lage Landens lokala riskkommitté där du ger råd och följer upp bolagets hantering av compliance frågor. Du kommer arbeta tillsammans med en kollega för att driva utveckling- och förbättringsarbeten. 

Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Detta är en rekrytering där du blir anställd direkt hos de Lage Landen. Tjänsten är placerad på De Lage Landens kontor på Birger Jarlsgatan i centrala Stockholm.

VEM ÄR DU?

För att axla rollen som Compliance Officer bör du ha:

Som person söker vi dig som trivs med att arbeta med mycket eget ansvar. Du är lösningsorienterad och ser möjligheter, samtidigt som du lägger stor vikt vid att lagar och regelverk efterlevs. Du kommer att ha många interna kontaktytor internt, vilket ställer stora krav på din samarbetsförmåga samt din förmåga att se saker ur ett helhetsperspektiv. 

Låter det här som du? Välkommen med din ansökan! 

Alla lediga jobb