TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Construction Manager till Fitness24Seven i Lund

Byggprojektledare - Se hit!

Nu finns den spännande möjligheten för dig med bakgrund som byggprojektledare att tillsammans med drivande kollegor bli en aktiv del i Fitness24Sevens fantastiska utvecklingsresa.

Du kommer att vara nyckelpersonen då nya gym ska byggas upp. Vid renovering och uppgradering av befintliga anläggningar är du även huvudansvarig mot interna intressenter och sammanhållande mot externa leverantörer och entreprenörer.
Är du personen vi söker? Ansök redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som Construction Manager på Fitness24Seven får du bli en del av en gymkedja med visionen "We lead people to a healthier life no matter who you are or where you live", Fitness24Seven är en globalt växande gymkedja med mer än 200 gym i sex olika länder.

Centralt kontor
Centralt kontor
Gym på kontoret
Gym på kontoret
Livspussel
Livspussel
Tjänstebil
Tjänstebil

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Construction Manager kommer du självständigt leda projektutvecklingen från start till mål vid öppningar av nya anläggningar och därtill uppgraderingar och renoveringar av befintliga anläggningar.
Du kommer att ansvara för utvärdering av ekonomiska och tekniska aspekter, konsekvenser samt de faktiska möjligheterna för Fitness24Sevens lokalanpassningar, ombyggnationer och renoveringar.
Rollen innebär ansvar för framtagande av korrekta underlag och handlingar för beslutade projekt. Vidare ansvarar du för planering, projektering och genomförande med hög kvalitet tillsammans med fastighetsägare, hyresvärdar, entreprenörer och andra intressenter mot uppsatta budgetar och tidsramar
Du är ansvarig för upphandling och uppföljning av kostnadseffektiva och kvalitativa byggleverantörsavtal samt bidrar aktivt till att effektivisera och utveckla interna processer inom ditt område.
Du kommer ha många interna som externa kontakter och kommer även vara ett bollplank och stöd för Fitness24Sevens internationella byggorganisation

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du utgår från Fitness24Sevens huvudkontor i Lund  och kommer i perioder att behöva vara på resande fot beroende på vilka projekt som bedrivs.

Du rapporterar till Fitness24Sevens Expansion Director. 

VEM ÄR DU?

Vi ser att du har Byggteknisk högskoleutbildning eller KY-utbildning i kombination med arbetslivserfarenhet av att projektleda från beställar- eller utförarsidan. Erfarenhet från entreprenad-, konsult-, myndighetssidan är meriterande. Vidare har du erfarenhet från att driva projekt utifrån ett helhetsansvar med fullständigt kostnadsansvar inkluderat, att bedöma genomförbarhet, kalkylera kostnader, driva tidiga skeden, leda projektering, hantera myndigheter och genomföra entreprenadupphandlingar. Du motiveras av att vara en nyckelperson och gillar att arbeta i entreprenörsdrivna bolag med korta beslutsvägar och frihet under ansvar. Det är viktigt för dig att ha roligt på jobbet och du är en lagspelare med integritet.

Alla lediga jobb