TNG
Construction Manager till Fitness24Seven i Lund

Construction Manager till Fitness24Seven i Lund

Byggprojektledare - Se hit!

Arbetsgivare Fitness24Seven
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-06-17
Centralt kontor Centralt kontor
Gym på kontoret Gym på kontoret
Livspussel Livspussel
Tjänstebil Tjänstebil
Lovisa Wang-Larsen
Visste du att du alltid kan följa status på dina ansökningar online?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Lovisa Wang-Larsen

0708-888 411

Byggprojektledare - Se hit!

Nu finns den spännande möjligheten för dig med bakgrund som byggprojektledare att tillsammans med drivande kollegor bli en aktiv del i Fitness24Sevens fantastiska utvecklingsresa.

Du kommer att vara nyckelpersonen då nya gym ska byggas upp. Vid renovering och uppgradering av befintliga anläggningar är du även huvudansvarig mot interna intressenter och sammanhållande mot externa leverantörer och entreprenörer.
Är du personen vi söker? Ansök redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som Construction Manager på Fitness24Seven får du bli en del av en gymkedja med visionen "We lead people to a healthier life no matter who you are or where you live", Fitness24Seven är en globalt växande gymkedja med mer än 200 gym i sex olika länder.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Construction Manager kommer du självständigt leda projektutvecklingen från start till mål vid öppningar av nya anläggningar och därtill uppgraderingar och renoveringar av befintliga anläggningar.
Du kommer att ansvara för utvärdering av ekonomiska och tekniska aspekter, konsekvenser samt de faktiska möjligheterna för Fitness24Sevens lokalanpassningar, ombyggnationer och renoveringar.
Rollen innebär ansvar för framtagande av korrekta underlag och handlingar för beslutade projekt. Vidare ansvarar du för planering, projektering och genomförande med hög kvalitet tillsammans med fastighetsägare, hyresvärdar, entreprenörer och andra intressenter mot uppsatta budgetar och tidsramar
Du är ansvarig för upphandling och uppföljning av kostnadseffektiva och kvalitativa byggleverantörsavtal samt bidrar aktivt till att effektivisera och utveckla interna processer inom ditt område.
Du kommer ha många interna som externa kontakter och kommer även vara ett bollplank och stöd för Fitness24Sevens internationella byggorganisation

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du utgår från Fitness24Sevens huvudkontor i Lund  och kommer i perioder att behöva vara på resande fot beroende på vilka projekt som bedrivs.

Du rapporterar till Fitness24Sevens Expansion Director. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi ser att du har Byggteknisk högskoleutbildning eller KY-utbildning i kombination med arbetslivserfarenhet av att projektleda från beställar- eller utförarsidan. Erfarenhet från entreprenad-, konsult-, myndighetssidan är meriterande. Vidare har du erfarenhet från att driva projekt utifrån ett helhetsansvar med fullständigt kostnadsansvar inkluderat, att bedöma genomförbarhet, kalkylera kostnader, driva tidiga skeden, leda projektering, hantera myndigheter och genomföra entreprenadupphandlingar. Du motiveras av att vara en nyckelperson och gillar att arbeta i entreprenörsdrivna bolag med korta beslutsvägar och frihet under ansvar. Det är viktigt för dig att ha roligt på jobbet och du är en lagspelare med integritet.

  • Du har körkort
  • Du hanterar officepaketet
  • Du talar och skriver flytande svenska och engelska
Fitness24Seven

Fitness24Seven

Fitness24Seven är en av världens snabbast växande gymkedjor och riktar sig till den vanliga motionären som tycker att kvalitativ träning inte skall kosta en förmögenhet. På drygt tio år har de gått från att ha ett enda gym i Malmö till att ha över 230 anläggningar i 6 länder på 3 olika kontinenter. Som medlem på Fitness24Seven har du tillgång till alla anläggningar, i alla länder, dygnet runt. Dessutom ingår gruppträning och det finns även separat avdelning för tjejer. Fitness24Seven har ett stort fokus kring CSR och arbetar bland annat mot organisationer som SOS-barnbyar. Värderingarna som genomsyrar företaget är long-term thinking, on the customers’ terms, learning organisation, cooperation makes the team and social responsibility.

Fitness24Seven
Arbetsgivare Fitness24Seven
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-06-17
Lovisa Wang-Larsen
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Lovisa Wang-Larsen

0708-888 411

Räkna ut avståndet till jobbet

Stora Södergatan 4, Lund