TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Content Communication Specialist till Kronfågel

Till Kronfågel söker vi en Content & Communication Specialist. Brinner du för content, PR och interninformation. Sök här!

Har du ett intresse för content, kommunikation och marknadsföring? Vi rekryterar just nu en Content & Communication Specialist till Kronfågel i Stockholm, där du dagligen kommer få använda din kreativitet och expertis för att skapa content och kommunikation som når fram med budskapet. Här får du möjligheten att vara en del av ett team med höga ambitioner att driva Kronfågels varumärke framåt. Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Kronfågel erbjuds du en kreativ roll i ett öppet och innovativt arbetsklimat, där du som Content & Communication Specialist kommer få genomföra ditt arbete i enlighet med varumärkesstrategi i syfte att driva långsiktighet och lojalitet för vårt varumärke Kronfågel.

Du kommer arbeta självständigt, men nära övriga personer i marknadsteamet, liksom tillsammans med övriga kontaktytor internt, t.ex. inom kommunikation, konsumentkontakt och försäljning.

Flextid
Flextid
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen kommer du ansvara för att ta fram och genomföra Kronfågels content-plan i enlighet med övergripande varumärkesstrategi, i syfte att driva långsiktigt marknadsledarskap och lojalitet för varumärket Kronfågel, vilket innebär att:

Du kommer vara ansvarig för internkommunikation, med support från respektive avdelning, vilket betyder att:

Kunskapen inom kommunikation gör att du kommer till och från kommer behöva finnas som resurs för extern och intern kommunikation inom Kronfågel, liksom för andra uppgifter.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Jobbet som Content & Communication Specialist förväntas starta så snart som möjligt. Du kommer att vara en del av av ett mycket dynamiskt och framgångsrikt team och du kommer att sitta på ett modernt kontor på Kungsholmen. Du kommer att ha många kontaktytor i rollen mot bl a mot konsument, samarbetspartners och internt.

VEM ÄR DU?

 Till den här tjänsten söker vi dig som:

Meriterande om du kan:

Alla lediga jobb