TNG
Content Communication Specialist till Kronfågel

Content Communication Specialist till Kronfågel

Till Kronfågel söker vi en Content & Communication Specialist. Brinner du för content, PR och interninformation. Sök här!

Arbetsgivare Kronfågel
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-02-05
Flextid Flextid
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Maria Olofsson
Visste du att du när som helst kan logga in och följa status på dina ansökningar?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Maria Olofsson

0704851214

Till Kronfågel söker vi en Content & Communication Specialist. Brinner du för content, PR och interninformation. Sök här!

Har du ett intresse för content, kommunikation och marknadsföring? Vi rekryterar just nu en Content & Communication Specialist till Kronfågel i Stockholm, där du dagligen kommer få använda din kreativitet och expertis för att skapa content och kommunikation som når fram med budskapet. Här får du möjligheten att vara en del av ett team med höga ambitioner att driva Kronfågels varumärke framåt. Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Kronfågel erbjuds du en kreativ roll i ett öppet och innovativt arbetsklimat, där du som Content & Communication Specialist kommer få genomföra ditt arbete i enlighet med varumärkesstrategi i syfte att driva långsiktighet och lojalitet för vårt varumärke Kronfågel.

Du kommer arbeta självständigt, men nära övriga personer i marknadsteamet, liksom tillsammans med övriga kontaktytor internt, t.ex. inom kommunikation, konsumentkontakt och försäljning.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen kommer du ansvara för att ta fram och genomföra Kronfågels content-plan i enlighet med övergripande varumärkesstrategi, i syfte att driva långsiktigt marknadsledarskap och lojalitet för varumärket Kronfågel, vilket innebär att:

 • ansvara för och driva social media enligt våra varumärkens strategier och i syfte att nå våra olika målgrupper, vilket bland annat innebär att producera och redigera innehåll och optimera annonsering, ansvarig för beredskap efter arbetstid samt sprida kunskap internt
 • skapa content för andra externa kanaler, t.ex. ansvara för innehåll och uppdatering av vår hemsida samt även sätta SEO/SEM-strategi tillsammans med vår mediebyrå för vår hemsida, följ upp statistik och presentera internt.
 • skapa nyhetsbrev varje vecka
 • du kommer ta initiativ till och projektleda PR-aktiviteter, vilket t.ex. innebär att skriva pressreleaser, göra pressutskick och vid behov skapa bilder

Du kommer vara ansvarig för internkommunikation, med support från respektive avdelning, vilket betyder att:

 • producera, redigera och publicera artiklar till intranätet samt spela in, redigera och publicera video
 • ansvarig utgivare för interna Kronfågel-Nytt, vilket görs i samarbete med extern skribent
 • ansvara för Kronfågels interna och externa företagspresentation

Kunskapen inom kommunikation gör att du kommer till och från kommer behöva finnas som resurs för extern och intern kommunikation inom Kronfågel, liksom för andra uppgifter.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Jobbet som Content & Communication Specialist förväntas starta så snart som möjligt. Du kommer att vara en del av av ett mycket dynamiskt och framgångsrikt team och du kommer att sitta på ett modernt kontor på Kungsholmen. Du kommer att ha många kontaktytor i rollen mot bl a mot konsument, samarbetspartners och internt.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

 Till den här tjänsten söker vi dig som:

 • har minst 1 års erfarenhet i en liknande roll
 • har högskole-/eftergymnasial utbildning inom kommunikation eller motsvarande
 • är resultatorienterad, självständig, nyfiken, initiativrik och duktig på anpassa din kommunikation beroende på målgrupp
 • har vana av Facebook Business Manager inklusive Facebook Ads Manager, Photoshop och någon form av CMS-efterfarenhet t ex EpiServer eller Wordpress

Meriterande om du kan:

 • Cision, M-brain, SurveyMonkey, Google Analytics, EpiServer, Wordpress, IQ Mail, videoredigeringsprogram, SEO, SEM
Kronfågel

Kronfågel

Kronfågel blev årets leverantör 2018 inom dagligvarubranschen. Kyckling är vår passion! Kyckling är enkelt att variera och passar såväl till snabb vardagsmat som till festligare helgrätter. Vi gör vårt yttersta för att föda upp och producera världens bästa kyckling.

Att jobba på Kronfågel är att vara med på en inspirerande resa. Det händer mycket och utvecklingstakten är hög. Våra värdeord ’Öppenhet, Utmana och Agera nu’ beskriver vårt förväntade agerande och samarbete för att nå vår vision. Vår vision är ”Bättre kyckling för ett bättre liv”, är vårt sätt att hållbart arbeta för att bli bättre och göra skillnad för människorna, kycklingarna och vår planet.

Arbetsgivare Kronfågel
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-02-05
Maria Olofsson
Hos oss går fakta och kompetens före magkänsla, ålder, namn, kön och bakgrund.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Maria Olofsson

0704851214

Räkna ut avståndet till jobbet

Franzéngatan 5, Stockholm