TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Contract Manager till Securelink

Är du intresserad av avtalsfrågor och tjänsteförsäljning? Sök rollen som Contract Manager inom IT-säkerhet!

Gillar du att göra affärer och vill du jobba med komplexa avtal i en framtidsbransch? Hos oss på Securelink Sverige får du möjlighet att driva avtalsutformingen inom försäljning av IT-säkerhetstjänster. Som Contract Manager får du en nyckelroll och blir ansvarig för att driva igenom juridiskt bindande kontrakt som följer lagar och regleringar, samtidigt som avtalen ska gynna affären. Drivs du av att utforma avtal och driva komplexa affärer i hamn så är detta kanske din nästa utmaning!

Vi ser fram emot din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi på SecureLink är ett team av entusiastiska och drivna individer som skapar värde och har roligt tillsammans.  Som anställd hos oss får du ett meningsfullt arbete, där du får bidra till att göra affärskritisk infrastruktur säkrare. Ditt arbete kommer att göra skillnad för Sveriges största företag och myndigheter och tillsammans kan vi driva utvecklingen av tjänster inom Cyber Security vidare. Här får du en varierande roll med ansvar och möjlighet att vara med och utforma våra avtal och tjänsteerbjudande. En spännande resa som vi gärna vill göra tillsammans med dig!

Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Flextid
Flextid
Tjänstebil
Tjänstebil
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Contract Manager är du ansvarig för att SecureLink Sverige har juridiskt bindande kontrakt enligt standardiserade mallar som stödjer affären.

I rollen kommer du framförallt:

• Supportera kollegor inom sälj vid förhandling av villkor med kunder och säljare och säkerställa att juridiskt bindande avtal som följer lagar och regleringar skrivs. 
• Bistå operations och chefer med att identifiera, utvärdera och försöka minimera legala risker i regulatoriska- och compliance frågor. 
• Utveckla och se till att kontraktstruktur och innehåll, inklusive villkor och betingelser, i SecureLinks kundavtal samt i system efterlevs.
• Strukturera och bibehålla försäljnings- och legal information i bibliotek och RFP-arkiv.
• Säkerställa att Commercial Management Best Practice implementeras inom varje konto och att riskregister upprätthålls.
• Upprätthålla och utveckla de operativa kommersiella processer som är nödvändiga för att stödja den övergripande kontostrategin. 
• Assistera vid komplexa försäljningsmöjligheter inom varje konto (Bids, RFPs och RFQs).
• Delta i eller leda förhandlingar på senior nivå, med både interna och externa kunder, när det gäller förändringar, nya affärer och förnyelse av existerande kontrakt. 
• Assistera i utformningen av kommersiella förslag för att stödja försäljning av ytterligare erbjudande för att möta våra kunders behov.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I Göteborg kommer du att sitta i moderna lokaler, men det finns flexibilitet i vart du utgår från. Du kan även utgå från Stockholm eller Malmö. Då du jobbar för Securelink Sverige kommer tjänsten innebära resor, framförallt till Stockholm och Malmö, ungefär några gånger per månad. Vi är ett team som värderar att ha roligt tillsammans och hittar på mycket tillsammans. Du rapporterar till Business Operations Manager och jobbar framförallt nära kollegor inom Sales, Service Delivery Managers, Contract Manager Group och vår Bolagsjurist.

VEM ÄR DU?

Då du kommer att vara ansvarig för att att driva igenom komplexa kontrakt som följer lagar och regleringar behöver du vara strukturerad, ordningsam och gilla problemlösning. Du kommer att ha många kontaktytor och vara med och bygga strategiska relationer, därför är det viktigt att du har en bra förståelse för affären inklusive legala aspekter, har förhandlingsvana och tycker att det är roligt att bygga relationer. Det finns en stöttande organisation runt omkring dig, men för att lyckas i rollen är det viktigt att du är självdrivande och trivs med att driva och tidsplanera flera projekt parallellt

För att prestera i rollen söker vi dig som är van att skriva avtal inom komplex tjänsteförsäljning. Har du erfarenhet av försäljning inom IT är det meriterande. Kanske kommer du från sourcingsidan eller har jobbat med avtal i en annan roll tidigare? Då du kommer att ha en väldigt interaktiv roll behöver du kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift. 

 

Alla lediga jobb