TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Controller / Analytiker planering till Arriva

Nu söker vi en analytiker för personalplaneringen på Arriva i Stockholm, välkommen med din ansökan!

Har du ett stort intresse av analys och lätt att se samband? Har du jobbat med analys av stora datamängder, kanske som controller och vill nu arbeta i en ny bransch med stor samhällspåverkan och miljöfokus?

Nu söker vi en analytiker till personalplaneringen på ett av Sveriges största företag inom kollektivtrafik. Vi intervjuar löpande så sök redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Arriva är starkt värderingsstyrt och har stora ambitioner att växa de kommande åren. Du kommer till ett internationellt bolag som satsar på sin personal samtidigt som de just nu investerar stora resurser på nya system och förbättrade arbetsmetoder för att öka kvaliteten för sina resenärer. Arriva har starka ägare i ryggen med uthållighet för stora verksamhetsförändringar.

Du kommer få en viktig roll i en bransch som fyller en viktig samhällsfunktion då bra kollektivtrafik inte bara är en förutsättning för ett fungerande stadsliv utan också viktigt för miljön. Tjänsten är nyinrättad och du kommer få bra uppbackning och resurser från ledningen för att lyckas väl i din roll. Avdelningen som du kommer att tillhöra har goda medarbetarsiffror och du kommer även ha möjlighet att påverka din vardag och arbetsmiljö i en stor utsträckning.

6 v semester
6 v semester
Flextid
Flextid
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Bussbranschen har under många år haft utmaningar med att tillgodose det ökade behovet av bussförare i takt med att linjerna blir fler och tätare. Din uppgift blir att analysera nyckeltal som kommer att ligga till grund för Arrivas strategiska kompetensförsörjning av förare. Du kommer också att arbeta nära personalplanerarna och verksamhetscheferna för att förbättra den operativa verksamheten och optimera planeringen av personaltimmar. Den strategiska/övergripande analysen bryts ner för att skapa bättre scheman för förarna.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:

En viss del av arbetsuppgifterna kommer även anpassas för att passa den rätta kandidatens erfarenheter men även efter vad kandidatens önskemål att jobba med är.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du utgår mestadels av tiden på Arrivas site i Råsta, Sundbyberg och rapporterar direkt till Personalplaneringschefen. Tjänsten är på heltid och startar så snart rätt person kan vara på plats.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är stark inom analys och har lätt att se strukturer och logiska samband. Du har goda Excel-kunskaper och har du erfarenheter från Hastus är det ett plus. Du kanske har en utbildningsbakgrund inom logistik, statistik eller annat där matematik och beräkningar är centralt eller har jobbat i roller där du fått erfarenhet av dessa områden. 

Som person tycker du om att jobba självständigt med mycket frihet under ansvar eftersom en stor del av arbetet handlar om att själv identifiera och lösa problem. Du är duktig på att prioritera och har god kommunikativ förmåga.

Alla lediga jobb