TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Controller till Haninge Kommun

Haninge Kommun befinner sig i kraftig tillväxt och söker nu en controller! Vill du ta nästa steg i din karriär? Sök redan idag!

I Haninge kommun får du utvecklas tillsammans med erfarna kollegor för en hållbar och balanserad tillväxt i utförandet av kommunens viktiga samhällsbyggande uppdrag.
Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i Haninge kommuns historia. En ny attraktiv och hållbar regional stadskärna utvecklas och spaden är satt i jorden.
Haninge kommun var den femte snabbast växande kommunen i landet 2021! För att möta tillväxten och växla upp inom vår organisation söker vi nu en ny controller. I din roll som controller kommer du ha en viktig roll i vår utvecklingsresa och i att ge kvalificerat ekonomistöd för kommunens verksamhet.


Är du redo för nästa steg i karriären? Sök tjänsten idag!

Ditt anställningserbjudande

Som anställd i en kommun gör du skillnad på riktigt. Grunden för det kommunala uppdraget i Haninge kommun är att arbeta i medborgarnas intresse, samt att ständigt förbättra och utveckla verksamheten.

Vi söker nu dig som delar våra värderingar och vill bidra till det goda samhället och vår utvecklingsresa. I din tjänst som controller kommer du spela en viktig roll i att hjälpa oss att värna om kommunens resurser på ett ansvarsfullt och långsiktigt hållbart sätt, samt att ge våra verksamheter goda förutsättningar att ta ansvar för sin och kommunens ekonomi.

Haninge kommun strävar efter en långsiktigt hållbar utveckling, såväl ekonomiskt som ekologiskt och socialt.

Vill du vara med och göra skillnad? Välkommen till oss i Haninge kommun!

Som anställd hos oss har du möjlighet att delvis arbeta på distans, gratis träning i kommunhusets gym, friskvårdsbidrag, tjänstepension, semesterväxling samt ytterligare förmåner.

Jobba hemma
Jobba hemma
Gym på kontoret
Gym på kontoret
Friskvård
Friskvård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara:

Värt att veta

I din roll agerar du stöd till budgetansvariga chefer i ledande roller inom förvaltningarna med detaljbudget, budgetuppföljning och prognos. Du kommer även agera stöd i övergripande ekonomiska frågor och du deltar även vid behov i uppdrag eller utredningar för kommunen som helhet. Din närmsta chef och den du rapporterar till är kommunens controllerchef.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom ekonomi och har några års erfarenhet av controllerarbete. Du har erfarenhet av att arbeta i affärssystem och beslutsstödsystem samt mycket god erfarenhet av Excel och Powerpoint. Vidare har du en god kommunikativ förmåga både i tal och skrift.

Vi ser även att du har erfarenhet av projektstyrning, reinvesteringsekonomi och kunskaper i livscykelanalys/livscykelkostnader och strategisk kostnadskontroll.

Vi söker dig med förmågan och intresset av att djupdyka i detaljer samt se och agera utifrån större sammanhang för långsiktighet och helhetssyn för koncernen. Att arbeta med verksamhetsutveckling och att komma med strategiska förbättringsförslag är något vi värderar högt. Det är meriterande om du har erfarenhet av stadsbyggnadsverksamhet.

Alla lediga jobb