TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Controller till OPO Scandinavia i Malmö

Drivs du av att arbeta med analys och verksamhetsstyrning? Nu söker vi en Controller till OPO Scandinavia i Malmö, Skåne!

Motiveras du av nyckeltal, analys och prognosarbete? Vill du arbeta i en trendintensiv bransch på ett mindre bolag där du får helhetsansvaret för prognos- och redovisningsarbetet? OPO Scandinavia i Malmö befinner sig på en tillväxtresa och söker en Controller för ett längre uppdrag som konsult med möjlighet till anställning hos OPO Scandinavia efter inhyrd period. Här får du chans till en analytisk och verksamhetsnära roll inom optikbranschen med möjlighet att på sikt ingå i ledningsgruppen.

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Dedikerad konsultchef
Dedikerad konsultchef
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

Dina arbetsuppgifter

Som Controller ansvarar du för att driva prognosarbetet och är delaktig i bokslutsarbetet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är bland annat att:

Värt att veta

 

Din arbetsplats är OPO Scandinavias kontor i Malmö, Skåne, som idag består av 21 medarbetare. Du har ett nära samarbete med dina kollegor inom inköp, design och marknad samt med VD:n för OPO som du även rapporterar till. På ekonomifunktionen arbetar du som Controller tillsammans med din kollega som hanterar den löpande bokföringen.

Detta är ett konsultuppdrag via TNG med start i början av 2023. Uppdraget är på heltid och löper på i minst 6 månader med stor chans till anställning direkt hos OPO Scandinavia efter inhyrd period.

Våra förväntningar

För rollen som Controller söker vi dig som:

Som person är du analytisk och trivs med ett agilt arbetssätt i en föränderlig verksamhet. Du är självsäker och kommer gärna med idéer till nya arbetssätt för att utmana och utveckla färdiga strukturer. Du drivs av att arbeta i en roll där du får möjlighet att påverka och vara delaktig i beslut.

Alla lediga jobb